White Spoon

Το γεγονός ότι το White Spoon μας διασκεδάζει σχεδόν 5 χρόνια τώρα, τα λέει μάλλον όλα. 

White Spoon

Το γεγονός ότι μας διασκεδάζει σχεδόν 5 χρόνια τώρα, τα λέει μάλλον όλα. Το White Spoon είναι ο ορισμός του επιτυχημένου νεανικού all day χώρου, ξεκινώντας από το πρωί με εξαιρετικό καφέ, καλύπτοντας όποτε θέλεις την όρεξη με σνακ και προσεγμένες γεύσεις και προχωρώντας μέσα στη νύχτα με μουσικές που αλλάζουν ανάλογα με τον dj και την ώρα, ωραία spirits και κοκτέιλ. Για την ακρίβεια, η ανανεωμένη μπάρα είναι αυτή τη στιγμή το δυνατό του κομμάτι. Πολύ δημοφιλή τα τραπεζάκια έξω, αλλά εμείς προτιμήσαμε τα stools: να βλέπεις το δυνατό και χαρούμενο team (Βασίλης Θεοφιλάκος, Γιώργος Κωτούλας, Ανδρέας Γιαννακόπουλος) των bartenders να ετοιμάζει τα πολύ ελκυστικά signature cocktails της λίστας μπροστά σου.

Η κοκτέιλ λίστα χωρίζει τα concepts: joyful, old school, hot, memorable, virgin. Από τα πρώτα, αγαπήσαμε το Los Ojos Chico, ένα κοκτέιλ πλούσιο και σύνθετο, με ωραίο φρούτο, καπνιστές (mezcal) και πικάντικες νότες και το Death by Chestnut, μια πρωτότυπη σύνθεση irish whiskey, με cherry liqueur, ρόδι, μέλι, λεμόνι και τονισμένο κάστανο. Αλλά να δοκιμάσετε από τα memorable οπωσδήποτε και το Red Square με βότκα (αναφορά στο Bloody Mary) ένα full σε γεύση umami κοκτέιλ, με ωραία αίσθηση ντομάτας, νότες μπέικον, διακριτική τρούφα και όσο το θέλεις καυτερό.

Το White Spoon μπορεί να φαίνεται οικείο και καθημερινό, αλλά τη νύχτα αλλάζει πρόσωπο, καθώς τα vibes ανεβαίνουν και συνεπαίρνουν.

Περισσότερες πληροφορίες

White Spoon

Λεωφ. Μεσογείων 234 & Βεντούρη 1, Χολαργός
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
19/04/2024

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.