6 μπάρες σε Christmas mood

Με εποχικές λίστες που επινοούν κάθε πιθανό λογοπαίγνιο ανακατεύοντας χριστουγεννιάτικες λέξεις και κλασικές ονομασίες cocktails, έξτρα προσπάθεια στη διακόσμηση, feelgood μουσική αλλά και... σούπες, τα bars της πόλης μας βάζουν στη δίνη των γιορτών.

6 μπάρες σε Christmas mood

Με εποχικές λίστες που επινοούν κάθε πιθανό λογοπαίγνιο ανακατεύοντας χριστουγεννιάτικες λέξεις και κλασικές ονομασίες cocktails, έξτρα προσπάθεια στη διακόσμηση, feelgood μουσική αλλά και... σούπες, τα bars της πόλης μας βάζουν στη δίνη των γιορτών.

«The Trap»

6 μπάρες σε Christmas mood - εικόνα 1

Στη στοά της Όθωνος 10 θα πέφτει χιόνι μέχρι και την παραμονή Πρωτοχρονιάς, καθώς το αγαπημένο μας κρυμμένο bar έχει μεταμορφωθεί σε «Miracle in Athens», σύμφωνα με ένα αμερικανόφερτο pop up bar concept. Δοκιμάστε οπωσδήποτε το γαλακτερό Bad Santa, shots σε σφηνοπότηρα με τον Αϊ-Βασίλη και τις σούπες (πριν ή μετά το ποτό).

«Mosaiko»

6 μπάρες σε Christmas mood - εικόνα 2

Ο ιδανικότερος τρόπος για να ολοκληρώσετε τη βόλτα στην αγορά της Γλυφάδας είναι το party που θα στηθεί από το μεσημέρι την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για να ζεστάνουν τη διάθεσή σας και να σας κάνουν να χορεύετε από νωρίς, οι bartenders θα σας φτιάξουν Blue Blazer και το hOtto’s Pot από τον καινούργιο κατάλογο.

«360°»

6 μπάρες σε Christmas mood - εικόνα 3

Κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, στην ταράτσα με τη γνωστή και μη εξαιρετέα θέα, θα στηθεί ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με ξύλινα σπιτάκια, από τα οποία θα προμηθεύεστε παραδοσιακά και σοκολατένια γλυκίσματα, ζεστό κρασί με μπαχαρικά και σανγκρία καθώς και αφρώδη οίνο. Το opening θα γίνει την Παρασκευή 23/12, με τους παραγωγούς του Join Radio να προσθέτουν το εορταστικό soundtrack.

«Theory Bar & More»

6 μπάρες σε Christmas mood - εικόνα 4

Είτε επιδείξατε καλή συμπεριφορά τη χρονιά που φεύγει είτε όχι, τα ξωτικά των Χριστουγέννων θα έρθουν στο ποτήρι σας με τη μορφή... long drinks, που έχουν πάρει το όνομά τους από τους έξι βοηθούς του Αϊ-Βασίλη (Alabaster Snowball κ.λπ.). Ακόμη δύο ζεστά κοκτέιλ, το Porridge και το Kaffeeklatsch, περιέχουν αγαπημένες γεύσεις των ξωτικών.

«Noel»

6 μπάρες σε Christmas mood - εικόνα 5

Χριστούγεννα² στο all year round καταστόλιστο bar, που απέκτησε πρόσθετο διάκοσμο. Αυτήν την παραμυθένια υπερπαραγωγή, που προκαλεί μποτιλιάρισμα απ’ όσους στέκονται για να τη χαζέψουν, υποστηρίζει ένας κατάλογος με πέντε κοκτέιλ, ανάμεσά τους το Santa with Apples, με μπλεντ από ρούμια, σιρόπι μπαχαρικών και μηλίτη.

«Gin Joint»

6 μπάρες σε Christmas mood - εικόνα 6

«Τα μάθατε; Η άρκευθος είναι το νέο γκι», αναγράφεται στην εορταστική αφίσα αυτού του εξειδικευμένου στο τζιν bar, που προτείνει στον εποχικό του κατάλογο κοκτέιλ με βάση το αρωματικό spirit (όπως ένα Hot Juniper Lemonade κι ένα Spiced Negroni) αλλά κι ένα Grinchy Christmas, με κονιάκ, θυμαρίσιο μέλι και πράσινο τσάι.

Περισσότερες πληροφορίες

Mosaiko

Λαοδίκης 30, Γλυφάδα
  • Bars

360° Cocktail Bar

Ηφαίστου 2, Πλατεία Μοναστηρακίου
  • Εστιατόρια

Theory Bar And More

Πλάτωνος 14, Χαλάνδρι
  • Bars

Noel

Κολοκοτρώνη 59Β, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.