Τα καλύτερα club events του τριημέρου: 16-18/9

Ιδιαίτερα αξιόλογοι ξένοι guests, μεγάλο event στο «Βυρσοδεψείο», απογευματινό street party αλλά και tech house πρωινό για όσους έχουν αντοχές.

Τα καλύτερα club events του τριημέρου: 16-18/9

Full Moon Party w/ Dennis Ferrer @ «Bolivar Beach Bar»
Παρασκευή 16/9
Ο Νεοϋορκέζος DJ/παραγωγός, ένας από τους πιο αγαπημένους του ελληνικού κοινού, θα μας οδηγήσει μέσα από ένα μαραθώνιο set στην πλούσια κουλτούρα της house μουσικής. Έχετε το νου σας για το ατμοσφαιρικό «Not only u» των Θοδωρή Τριανταφύλλου και CJ Jeff, που κυκλοφόρησε πριν από μια εβδομάδα στο label του Dennis Ferrer, Objektivity. (είσοδος 10€ με ποτό ή μπίρα)

NightPeople @ «Terraza»
Παρασκευή 16/9
Αυτή είναι η τελευταία βραδιά της σεζόν για το project του ClubKid, για το οποίο εκείνος μας είχε μιλήσει στο ξεκίνημά του. Δροσερή house αναλαμβάνουν να παίξουν ο ίδιος και οι φιλοξενούμενοί του, Nick Jojo και Teo Mavropoulos. (είσοδος ελεύθερη)



Season Opening Party @ «Six D.O.G.S.»
Παρασκευή 16/9
Τι μουσική περιμένετε να ακούσετε σε μια γαμήλια δεξίωση; Νησιώτικα, ’80s και ’90s pop επιτυχίες; Ε, λοιπόν, αυτά, μαζί με παραγγελιές, θα παίξει ο Nico Lucas στο party όπου θα αποκαλυφθεί το νέο πρόσωπο του Gig Space του «Six D.O.G.S.». Όπως μας ενημερώνουν οι άνθρωποι του πολυχώρου της Αβραμιώτου, δούλευαν εδώ και δύο μήνες σαν τα... σ.κ.υ.λ.ι.ά. για να ενώσουν εις σάρκα μίαν το Gig Space και το The Bar, αλλά και να εξοπλίσουν τον διευρυμένο χώρο με νέο σύστημα ήχου και φωτισμού ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο των παραγωγών (συναυλιακών και club nights). Διαλέξτε, λοιπόν, είσοδο και μπαρ (θα υπάρχουν πλέον από δύο) και ευχηθείτε «Καλορίζικο το extreme makeover!». (είσοδος ελεύθερη)

Deep Electronique After Hours @ «Skullbar»
Παρασκευή 16/9 προς Σάββατο 17/9, από τις 06:00
Εναλλακτικό πρωινό, για clubbers και όχι μόνο (εδώ μαζεύονται διαφορετικές μουσικές φυλές και ηλικίες), «σερβίρουν» οι Nicolas Dales και Steph στο καθιερωμένο after hours party τους, στο οποίο η νέα μέρα ξημερώνει και φτάνει μέχρι το μεσημέρι με tech house και techno. Special guest ο Gst. (είσοδος 10€ με ποτό και... φρούτα από το μαγαζί!)

Disorder! @ «Second Skin»
Παρασκευή 16/9
Επειδή σπάνια στην πόλη θα ακούσεις indie, post punk, new wave, dark wave και alt-rock, θα φροντίσει γι’ αυτό ο Γιώργος Φακίνος στο Red Room. (είσοδος ελεύθερη)

Full Moon Fest @ «Island»
Παρασκευή 16/9
Τρία brands, το «Island», η Massive Story και το Venue συνεργάζονται για ένα κοσμοπολίτικο party κάτω από την πανσέληνο. Στο lineup συναντάμε τους S.P. Music (δίνει το σύνθημα με ένα sunset session), Vassili TsiliChristos, Alceen, Instamix και Mossel. (είσοδος 20€ με ποτό)

Ø Zone Festival @ «Βυρσοδεψείο»
Σάββατο 18/9
Τρία «επαναστατημένα» stages (Resistance, Reversal και Raveolution), ο Alexander Kowalski εκ Γερμανίας, από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της techno, ο πολυταξιδεμένος Christian Cambas και πολλοί εκπρόσωποι της local σκηνής συνθέτουν αυτό το μεγάλο event των ομάδων Evolution και Say What Athens.

Αναλυτικά το lineup:

Resistance Stage Alexander Kowalski, Christian Cambas, V.ROX & Seth, George Makrakis, NUEL, Hush, Olga
Reversal Stage Nikolas Gale, Tolis Q, Zoo Roo, ClubKid, Liem, Marsha, Speerit, Fragk & Gi, Dallux
Raveolution Stage Dj Τhe Boy, Levianth, Zombalistic, CRAY, Mel Ody, DEVIZE, CandyFloss, Jay Greed, Nicko Joan

Είσοδος 5€ πριν από τη 01:00 και 7€ στη συνέχεια. Για δωρεάν μετακίνηση από (22:30-02:30) και προς το σταθμό του μετρό Ελαιώνας θα υπάρχει λεωφορείο που θα πραγματοποιεί δρομολόγια ανά 15 λεπτά.



Daddy G @ «Bolivar Beach Bar»
Σάββατο 18/9
Ένα από τα highlights του weekend είναι η εμφάνιση του συνδημιουργού των Massive Attack και διαμορφωτή του Bristol Sound, από τον οποίο γεννήθηκε η trip hop. Support από τους Blend Mishkin, DJ Snatch, Dimitris Lilis και Steph. (είσοδος 10€ με ποτό ή μπίρα)

Los Suruba @ «Terraza»
Σάββατο 18/9
Η Playground προσκαλεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ισπανικό δίδυμο των Delmar Dos Santos και Alvaro Muñoz, οι οποίοι μέσα από τη Suruba Records παραμένουν πιστοί στον underground χαρακτήρα της house. Support από τους Viton & Jon Tsamis, Always Late και Nik B. (είσοδος € 10 με ποτό)



Saturday @ «Second Skin»
Σάββατο 18/9
Στο Main Floor ο Γιώργος Φακίνος και ο Rammlied θα παίζουν το καθιερωμένο soundtrack του σαββατόβραδου (industrial, EBM, electro και goth), ενώ στο Red Room θα βρίσκεται, σταθερά, ο Dr. D. (είσοδος 5€ με μπίρα ή energy drink)

Athens Street Outdoors @ «Spinster»
Κυριακή 18/9
Σε αυτό το πιο-downtown-δεν-γίνεται spot, η ομάδα των Street Outdoors θα γεμίσει το στενό της Ικτίνου με disco, house και techno vibes που θα μας κάνουν να χορεύουμε από νωρίς το απόγευμα (17:00) μέχρι αργά. Στα decks οι Mr. Roussos, Mackenzie Felix, ClubKid, Amma, Tolis Q, Jiles John και Jose Amba. (είσοδος ελεύθερη)

Περισσότερες πληροφορίες

Skullbar

Ιπποκράτους & Λ. Κατσώνη 11, Νεάπολη Εξαρχείων
  • Clubs

Bolivar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.