Η άνοιξη έρχεται με τον Mehmet Aslan στο «Ρομάντσο»

To mobile party Yes It Does!! Sure It Does!! και το «Ρομάντσο» φιλοξενούν για πρώτη φορά τον DJ και παραγωγό που στέκεται μεταξύ του vintage ανατολίτικου ήχου και της δυτικής house και techno.

Η άνοιξη έρχεται με τον Mehmet Aslan στο «Ρομάντσο»

Καιρός ήταν να κάνει άνοιγμα η αθηναϊκή clubbing σκηνή στον νεο-ethnic που διασταυρώνει τον vintage ανατολίτικο ήχο με τη δυτική house και techno. Μια σοβαρή προσπάθεια έγινε με τα Davadur! στο «Bios», ενώ την Παρασκευή 1/4 το mobile party Yes It Does!! Sure It Does!! και το «Ρομάντσο» προσκαλούν για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Mehmet Aslan, για ένα Anatolian Spring Affair που αποχαιρετά το χειμώνα και καλωσορίζει την άνοιξη. Ο τουρκικής καταγωγής παραγωγός και DJ που έχει ως έδρα το Βερολίνο, αναμειγνύει παλιά funk, disco και rock από την Εγγύς και Μέση Ανατολή με house και techno ρυθμούς. Tracks και edits του κυκλοφορούν στα labels Huntleys+Palmers, Highlife και Disco Halal, ενώ θα συμμετέχει στο remix album «Message from the other side» των Damian Lazarus & The Ancient Moons. Στο party που θα γίνει στο «Ρομάντσο» (Αναξαγόρα 3-5) θα τον πλαισιώσουν ο Blue Lagoon του Κορμοράνου και οι residents του YID!! SID!!, Bad Spencer και The Dreamer. (είσοδος ελεύθερη)

Ακούστε δύο sets του Mehmet Aslan:Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

"Villa Grigio": Κοκτέιλ αλά ιταλικά

Μπορεί ένα aperitivo bar να σε διακτινίσει στις ιταλικές ακτές ενώ δεν έχεις κουνήσει ρούπι από την Αθήνα;

Η Central Wine Fair επιστρέφει στην Αθήνα

Με μεγάλη συμμετοχή οινοποιείων και πληθώρα κρασιών, η Central Wine Fair 2022 έρχεται ξανά, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Γιώργο Καστρίτη (Cosmonauts), ποιος φέρνει το χάος στο "Club 22";

Λίγο πριν το πολυαναμενόμενο Chaos Festival, μιλάμε με έναν από τους διοργανωτές για το line up, το μέλλον της εγχώριας dance σκηνής αλλά και πώς θα απολαύσουμε (με ασφάλεια) τον διήμερο χορευτικό μαραθώνιο.

Η ιστορία και η συνταγή του Americano

Ο πατέρας του Negroni, η πορεία του στους αιώνες και η συνταγή του.

Πόσο έτοιμος νιώθεις για το πρώτο super premium gin;

Η Granikal φέρνει στην Ελλάδα το πολυβραβευμένο spirit Martin Miller’s Gin.

Ένας επτάωρος μουσικός μαραθώνιος στο Ωδείο Αθηνών

Οι Red Axes, Jay Jay και K.atou έρχονται για να χορέψουν την Αθήνα στο επόμενο των Κυριακάτικο Eden party του Plisskën Festival.