Ηλεκτρισμένες Αbsolut βραδιές

Έφτασε μια από τις κατάλληλες στιγμές του χρόνου, για να φρεσκάρουμε τη συλλογή μας με μια ακόμα συλλεκτική φιάλη της Absolut.

Ηλεκτρισμένες Αbsolut βραδιές

Ετοιμαστείτε να πέσετε πάνω στην Absolut Εlectrik. Αυτή τη φορά, η icon και στη συγκεκριμένη περίπτωση fashion βότκα, ξαναχτυπά με μια φιάλη ικανή να δημιουργεί έντονο ηλεκτρισμό και να μεταμορφώνει τα βράδια μας. Σίγουρα θα συχνάζει στα ψαγμένα μπαρ, στις trendy κάβες και στους ενημερωμένους in house connοisseurs. Θα την ξεχωρίσετε από το έντονο μπλε electric ή ασημί χρώμα και την ημιδιάφανη επικάλυψη, που δημιουργεί παιχνιδιάρικες see-through αντανακλάσεις. Η επιλογή των χρωμάτων κρύβει ιδιαίτερο concept και είναι εμπνευσμένη από το βαθύ μπλε της Absolut και την ηλεκτρική αγωγιμότητα του αργύρου. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί εφέ που παραπέμπουν σε φώτα που αναβοσβήνουν και ρυθμικά beats και η παρουσία τους στήνει αμέσως ηλεκτρικές και fun καταστάσεις...

Ηλεκτρισμένες Αbsolut βραδιές - εικόνα 1

Όσο μάλιστα πλησιάζουν οι γιορτές, μπορούμε να εμπνευστούμε και εμείς από τα χρώματα της Absolut και να ενισχύσουμε δημιουργικά τις γιορτινές συναντήσεις και τα καλέσματα. Μπορούμε να έχουμε και to the point οδηγίες για κάτι τέτοιο, μπαίνοντας στο Absolut.com\Electrik. Η Absolut έχει δημιουργήσει εκεί έναν πρωτοποριακό electric barman, τον ΕΒ-7, έτοιμο να ετοιμάσει για εμάς και τους φίλους μας tailor made cocktails. Δοκιμάστε το… Σίγουρα θα βάλει το χεράκι του για να σχεδιαστεί μια διαφορετική από τις συνηθισμένες βραδιά, που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την παρέα. Κάντε την προετοιμασία σας και να έχετε στο νου σας ότι η Absolut Εlectrik θα κυκλοφορεί για όλο το Δεκέμβριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.