Ηλεκτρισμένες Αbsolut βραδιές

Έφτασε μια από τις κατάλληλες στιγμές του χρόνου, για να φρεσκάρουμε τη συλλογή μας με μια ακόμα συλλεκτική φιάλη της Absolut.

Ηλεκτρισμένες Αbsolut βραδιές

Ετοιμαστείτε να πέσετε πάνω στην Absolut Εlectrik. Αυτή τη φορά, η icon και στη συγκεκριμένη περίπτωση fashion βότκα, ξαναχτυπά με μια φιάλη ικανή να δημιουργεί έντονο ηλεκτρισμό και να μεταμορφώνει τα βράδια μας. Σίγουρα θα συχνάζει στα ψαγμένα μπαρ, στις trendy κάβες και στους ενημερωμένους in house connοisseurs. Θα την ξεχωρίσετε από το έντονο μπλε electric ή ασημί χρώμα και την ημιδιάφανη επικάλυψη, που δημιουργεί παιχνιδιάρικες see-through αντανακλάσεις. Η επιλογή των χρωμάτων κρύβει ιδιαίτερο concept και είναι εμπνευσμένη από το βαθύ μπλε της Absolut και την ηλεκτρική αγωγιμότητα του αργύρου. Ο συνδυασμός τους δημιουργεί εφέ που παραπέμπουν σε φώτα που αναβοσβήνουν και ρυθμικά beats και η παρουσία τους στήνει αμέσως ηλεκτρικές και fun καταστάσεις...

Ηλεκτρισμένες Αbsolut βραδιές - εικόνα 1

Όσο μάλιστα πλησιάζουν οι γιορτές, μπορούμε να εμπνευστούμε και εμείς από τα χρώματα της Absolut και να ενισχύσουμε δημιουργικά τις γιορτινές συναντήσεις και τα καλέσματα. Μπορούμε να έχουμε και to the point οδηγίες για κάτι τέτοιο, μπαίνοντας στο Absolut.com\Electrik. Η Absolut έχει δημιουργήσει εκεί έναν πρωτοποριακό electric barman, τον ΕΒ-7, έτοιμο να ετοιμάσει για εμάς και τους φίλους μας tailor made cocktails. Δοκιμάστε το… Σίγουρα θα βάλει το χεράκι του για να σχεδιαστεί μια διαφορετική από τις συνηθισμένες βραδιά, που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την παρέα. Κάντε την προετοιμασία σας και να έχετε στο νου σας ότι η Absolut Εlectrik θα κυκλοφορεί για όλο το Δεκέμβριο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Πόσο έτοιμος νιώθεις για το πρώτο super premium gin;

Η Granikal φέρνει στην Ελλάδα το πολυβραβευμένο spirit Martin Miller’s Gin.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/11/2022

Ένας επτάωρος μουσικός μαραθώνιος στο Ωδείο Αθηνών

Οι Red Axes, Jay Jay και K.atou έρχονται για να χορέψουν την Αθήνα στο επόμενο των Κυριακάτικο Eden party του Plisskën Festival.

Νέες συνεργασίες και vegan culture στο "In Love Again"

Το μικρό αδερφάκι του πολυβραβευμένου "Baba Au Rum" δε σταματά να εξελίσσεται.

Κι αν η Μαυρομιχάλη είναι ο επόμενος hot δρόμος των Εξαρχείων;

Κάτι φαίνεται να τρέχει ανάμεσα σε Ιπποκράτους και Χαριλάου Τρικούπη.

Famous Comedy Nights, σε ένα μπαρ κοντά σου

Το Famous Grouse επαναφέρει το Stand Up Comedy στα πιο αγαπημένα μπαρ της πόλης.

Το "By The Glass" σβήνει 10 κεράκια

Και το γιορτάζει με ένα πάρτι, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Για bar-hopping κατά την εβδομάδα του Athens Bar Show

Τα περιβόητα guest bartendings, τα μοναδικά events και όλα όσα θα παίξουν στην αθηναϊκή πίνειν σκηνή, στο πλαίσιο του Athens Bar Show.