The Dalliance House

Το επανασχεδιασμένο bar restaurant της Κηφισιάς σ' ένα πανέμορφο νεοκλασικό, είναι κομψό, μοντέρνο και παίζει δυνατά στην αθηναϊκή μπαρ σκηνή

The Dalliance House

Ανοίγει από νωρίς για καφέ, συνεχίζει χαλαρά και μόλις έρθει η ώρα του ποτού σερβίρει in house cocktails με καλές επιδόσεις, σε ένα χώρο που φωνάζει γούστο και διαχέει μια χαλαρωτική αύρα. Οι θαμώνες μοιράζονται στο χώρο και πιάνουν θέση στις mix and match κλασικές και μοντέρνες γωνιές, χωρίς να περιορίζουν το παιχνίδι στη μπάρα. Μεγάλη πέραση έχουν οι άνετοι καναπέδες, με φόντο τα ντιζαϊνάτα φωτιστικά και τα pop art αντικείμενα και όταν ο καιρός το επιτρέπει, οι δυο όμορφες αυλές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μπάρα δεν συγκεντρώνει τα βλέμματα και δεν ενορχηστρώνει την premium εμπειρία, με cocktails καλοδουλεμένα και απρόσμενα αρωματικά και γευστικά. Το cocktail menu ανανεώνεται συχνά, ανάλογα με την εποχή και τα φρέσκα υλικά, ενώ περιστρέφεται γύρω από κλασικά και ασυνήθιστα mix. Αυτή την περίοδο, η ομάδα το τροφοδοτεί με καινούργιες συνταγές. Πρωτότυπο και νόστιμο είναι το Beast, με βάση το ουίσκι Chivas. Αξίζει όμως να τεστάρετε γευστικά και το αρωματικό Ornamago. Για πιο straight καταστάσεις, η λίστα των ποτών είναι παραπάνω από ενημερωμένη, με πολλές premium και σπάνιες ετικέτες σε malts, μπίρες ακόμα και κρασιά. Η κουζίνα έχει εξίσου καλή επίδοση, με πιάτα δημιουργικής ελληνικής μαγειρικής. Για να πάρετε μια γεύση: το ταρτάρ σολομού έχει ευχάριστη υφή, οι καραβίδες με κριθαρότο είναι εξαιρετικές και η ταλιάτα μοσχαριού έρχεται άψογα ψημένη.

Περισσότερες πληροφορίες

Dalliance House (The)

Κυριαζή 19, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.