DESTIJL

Μπορεί για τους Ολλανδούς το De Stijl να παραπέμπει σε αρχιτεκτονικό κίνημα, στην Αθήνα όμως έχει συνδέσει το όνομά του με ένα από τα πιο μοδάτα και πάντα εντυπωσιακά mainstream club restaurants της πόλης. Για δεύτερο συνεχές καλοκαίρι κατοικοεδρεύει στο «Bo», άλλαξε όμως χρώματα και στυλ και έγινε πιο ανάλαφρο και εξωτικό από ποτέ.

DESTIJL

TRES EXOTIQUE!

Μπορεί για τους Ολλανδούς το De Stijl να παραπέμπει σε αρχιτεκτονικό κίνημα, στην Αθήνα όμως έχει συνδέσει το όνομά του με ένα από τα πιο μοδάτα και πάντα εντυπωσιακά mainstream club restaurants της πόλης. Για δεύτερο συνεχές καλοκαίρι κατοικοεδρεύει στο «Bo», άλλαξε όμως χρώματα και στυλ και έγινε πιο ανάλαφρο και εξωτικό από ποτέ.

DESTIJL - εικόνα 1

Η γνωστή διακοσμήτρια Ισμήνη Κάραλη έβαλε και πάλι το χεράκι της στην ανακαίνιση του κλαμπ, δίνοντας ένα σαφέστατο τόνο εξωτισμού στο σκηνικό του, βασιζόμενη πάντα στην αβάντα που σου δίνει ένας τόσο όμορφος παραθαλάσσιος χώρος όπως το «Bo». Έντυσε το «Destijl» με happy σομόν αποχρώσεις και πάντρεψε στο ντεκόρ ποικίλα στοιχεία δίνοντας μεγάλη έμφαση στις λεπτομέρειες. Λατρέψαμε τα διάσπαρτα στο χώρο κυλινδρικά φωτιστικά οροφής, τους φωτεινούς υαλοπίνακες με τα ασιατικά πράσινα μοτίβα, τα ροζ τριανταφυλλάκια που φωτίζονται πάνω από την μπάρα, ακόμα και τις ριγέ ταπετσαρίες που δημιουργούν αίσθηση προοπτικής στο στεγαζόμενο τμήμα του εστιατορίου. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με δεκάδες φυτά, ειδικά στο open air τμήμα του χώρου -το οποίο φέτος στο πάνω του επίπεδο σκεπάζεται από τρεις τεράστιες καλαμένιες ομπρέλες. Κατεβαίνοντας προς τη θάλασσα και το μικρό λιμανάκι συναντάμε το cafe (λειτουργεί από τις 11 το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ) με επίσης όμορφα σαλονάκια, μικρότερες χορταρένιες ομπρελίτσες και ξαπλώστρες φάτσα-κάρτα στο κύμα.

Η κονσόλα συνεχίζει να προτείνει ένα αυστηρώς mainstream set, με πολύ καλές επιλογές happy pop κομματιών που σε βάζουν με τη μία σε summer mood. Χαουζάκια, λατινομπιτάκια, r&b hits, όλα τους δένουν αρμονικά, συνθέτοντας ένα από τα πιο καλοκαιρινά mainstream sets που ακούσαμε φέτος στην παραλία. Φυσικά δεν λείπουν και τα ελληνικά.

DESTIJL - εικόνα 2

Ωστόσο οι greek fans θα ενθουσιαστούν με τα Summer Heat parties που γίνονται κάθε Τετάρτη, με τους d.js Δημήτρη Ψεμματίκα και Γιάννη Στάθη (Λάμψη FM) να παίζουν μόνο εγχώρια σουξέ. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα Discoteque parties κάθε Πέμπτη βράδυ, με τη Φαίη Βώκου του Nitro Radio να παίζει '70s και '80s hits, τους bartenders να είναι γυμνοί από τη μέση και πάνω, καθώς και πολλά happenings -από χορευτικά σόου μέχρι εμφανίσεις drag queen. Parties γίνονται και τις Κυριακές, συγκεκριμένα τα Breeze nights με house και r&b μουσικές από τον George K του Mad TV.

Σίγουρα ένα από τα πιο άρτια οργανωμένα club restaurants της παραλιακής για το φετινό καλοκαίρι, που θα το βρείτε κατάμεστο ακόμα και τις καθημερινές.

Σίλια Αντωνίου
santoniou@athinorama.gr
DATA

  • Η είσοδος κοστίζει € 15.
  • Η απλή φιάλη κοστίζει € 100 και η σπέσιαλ € 110.
  • Θα βρείτε και αρκετά κοκτέιλ και κοκτέιλ σαμπάνιας που κοστίζουν € 15.
  • Το cafe διαθέτει δική του αυτόνομη είσοδο και εκεί μπορείτε να απολαύσετε, πέρα από τα καθιερωμένα, βάφλες αλλά και σαλάτες, burgers, κάποιες ανάλαφρες επιλογές σε pasta και ριζότο, καθώς και φιλέτα.
  • By the way, στο cafe o Βασίλειος καθημερινά από το απόγευμα σας λέει τα μελλούμενα με χαρτομαντεία και κέλτικους ρούνους!
  • Μπορείτε να απολαύσετε και ναργιλέ που σας τον φέρνουν στο τραπέζι σας υπάλληλοι με οριεντάλ αμφιέσεις. INFO

    DESTIJL, Λεωφ. Καραμανλή 14, Βούλα, 2108959645.

  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    Για bar hopping στη Λευκωσία

    Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

    WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

    Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

    Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

    Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

    Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

    Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

    Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

    Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

    Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

    Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.