To "Fast X" ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού box office

Εκλογές και Ευρωλίγκα δεν πτόησαν το νέο «Fast & Furious» σίκουελ το οποίο «τερμάτισε» με άνεση στην κορυφή των εισιτηρίων που κόπηκαν το περασμένο τετραήμερο.

Fast X2 «Fast X»

Ανοίγοντας την Τετάρτη 17/5 με 11.837 εισιτήρια, το "Fast X" προσέθεσε άλλα 60.465 το "κουτσό" (λόγω εκλογών και τελικού ευρωλίγκας) τετραήμερό του, πολύ πάνω από την πανδημική πρεμιέρα του "Fast & Furious 9" (20.876), αλλά κι άλλο τόσο πίσω από εκείνη του  "Fast & Furious 8" (92.976). Οι αίθουσες μέτρησαν συνολικά 88.862 θεατές (από 50.353), χωρίς καμιά άλλη πρεμιέρα να κάνει τη διαφορά: 685 εισιτήρια για τον "Σοφέρ της Κυρίας Μαντλέν", 373 για το "Τεστ", 336 για τον "Τελευταίο Χορό" και 201 για την "Σιμόν Βέιλ".

Ελληνικό box office 18-21/5:

1. Fast X - 60.465 εισιτήρια (168 αίθουσες, 72.342 συνολικά)
2. Φύλακες του Γαλαξία 3 - 7.575 εισιτήρια (53 αίθουσες, 77.980 συνολικά)
3. Super Mario Bros.: Η Ταινία - 5.554 εισιτήρια (83 αίθουσες, 181.227 συνολικά)
4. Υπνωτιστές - 3.268 εισιτήρια (42 αίθουσες, 14.563 συνολικά)
5. Η Έλα Μπέλα και τα Μυστικά της - 1.620 εισιτήρια (53 αίθουσες, 4.098 συνολικά)
6. Απλώς Υπέροχη - 1.265 εισιτήρια (33 αίθουσες, 7.549 συνολικά)
7. Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι - 1.237 εισιτήρια (12 αίθουσες, 4.761 συνολικά)
8. Evil Dead Rise - 1.087 εισιτήρια (9 αίθουσες, 77.060 συνολικά)
9. Επιστροφή στη Σεούλ - 1.072 εισιτήρια (11 αίθουσες, 3.451 συνολικά)
10. Ο Σοφέρ της Κυρίας Μαντλέν - 685 εισιτήρια (19 αίθουσες, 685 συνολικά)

Περισσότερες πληροφορίες

Fast X

1,5
  • Περιπέτεια
  • 2023
  • Διάρκεια: 141 '
  • Λουί Λετεριέ

Ένας πανίσχυρος εχθρός ορκίζεται να αφανίσει τον Ντόμινικ Τορέτο, την οικογένεια και την αυτοκινητο-συμμορία του, κυνηγώντας τον επιδέξιο παράνομο οδηγό σε κάθε γωνιά της Γης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου "Θόδωρος Αγγελόπουλος" περιμένει τις ταινίες σας

Το φεστιβάλ επιστρέφει για πέμπτη χρονιά με διεθνείς συμμετοχές και ειδικά αφιερώματα στον κινηματογράφο.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/10/2025

Το Kino Athens 2025 τιμά τη Ντομίνγκα Σοτομαγιόρ

Η νέα ταινία της Χιλιανής σκηνοθέτιδας "Limpia" είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό στο Netflix.

Ελληνικό box office: Πόσοι θεατές σήκωσαν το "Νεκρό Τηλέφωνο 2";

Ο Ίθαν Χοκ επέστρεψε ως τρομακτικός "Αρπαχτής" και κέρδισε εύκολα τις εντυπώσεις, σε αντίθεση με τη συνεργασία Τζούλια Ρόμπερτς - Λούκα Γκουαντανίνο, η οποία απογοήτευσε.

Τι νέο θα δούμε στους κινηματογράφους από αυτή την Πέμπτη

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, το ντεμπούτο του Χάρις Ντίκινσον και ένα αινιγματικό horror προσεχώς (από 23/10) στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Όλες οι ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε στη σωστή σειρά

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς "Mr. Scorsese" επιλέγουμε τις καλύτερες κινηματογραφικές στιγμές του Αμερικανικού σκηνοθέτη.

Οι πολυβραβευμένες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά αυτήν την εβδομάδα

Χρυσοί Φοίνικες, Όσκαρ και τίτλοι που σάρωσαν διεθνή φεστιβάλ μαζί με πολλά ακόμα διακριμένα φιλμ που παίζονται στις σκοτεινές αίθουσες.

Ο Άντρες Βέγιελ έκανε ένα ντοκιμαντέρ για το ναζισμό, το σινεμά και το σκότος της Λένι Ρίφενσταλ

Μία από τις πιο ξεχωριστές ταινίες της χρονιάς ρίχνει φως στην αμφιλεγόμενη προσωπικότητα μιας δημιουργού που άλλαξε το ρου της κινηματογραφικής ιστορίας.