Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι

Αναπάντεχα κακοστημένο και ασυνάρτητο θρίλερ τρόμου, το οποίο δεν υπακούει σε καμία σεναριακή λογική. Ούτε καν αστείο για τους λάθος λόγους.

Winnie to Arkoudaki Aima kai Meli

Σκηνοθέτης δευτεροκλασάτων περιπετειών καταστροφής ("Firenado") και ταινιών τρόμου ("Demonic Christmas Tree"), ο Ρις Φρέικ-Γουότερφιλντ δίνει με το πρώτο σενάριό του μια δεύτερη καριέρα στον Γουίνι το Αρκουδάκι. Ο ήρωας των Μάιν & Σέπαρντ δεν είναι πλέον το καλοκάγαθο ζωάκι του δάσους, αλλά ένας ανθρωπόμορφος serial killer. Κι αυτό επειδή, ενώ μεγάλωναν παρέα, ανέμελα κι ευτυχισμένα, με τον Κρίστοφερ Ρόμπιν, αυτός κάποια στιγμή θα αφήσει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, αναγκάζοντάς τους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Θυμωμένοι και εγκαταλειμμένοι, θα επιστρέψουν στα ζωώδη ένστικτά τους, σκοτώνοντας σαδιστικά όποιον περάσει από το δάσος τους.

Αυτό που ξεκινάει σαν σκοτεινό παραμύθι, εξελίσσεται πολύ γρήγορα σε ένα αναπάντεχα κακοστημένο και ασυνάρτητο θρίλερ τρόμου, το οποίο δεν υπακούει σε καμία σεναριακή λογική. Ούτε καν αστείο για τους λάθος λόγους, μιας και τα πάντα εδώ είναι πάμφθηνα και το δείχνουν, ενώ δεν υπάρχει ίχνος χιούμορ ή ειρωνείας που θα έκανε υποφερτό το όλο μαρτύριο.

Μ. Βρετανία. 2023. Διάρκεια: 84΄. Διανομή: NEO FILMS

Περισσότερες πληροφορίες

Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι

Winnie the Pooh: Blood and Honey
  • Τρόμου
  • 2023
  • Διάρκεια: 84 '
  • Ρις Φρέικ-Γουότερφιλντ

Αφού ο Κρίστοφερ Ρόμπιν αφήνει πίσω τους φίλους του, τον Γουίνι το Αρκουδάκι και το Γουρουνάκι, για να πάει στο κολέγιο, εκείνοι αναγκάζονται να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους προκειμένου να επιβιώσουν. Θυμωμένοι και εγκαταλειμμένοι, θα επιστρέψουν στα ζωώδη ένστικτά τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν

Πρώτο μέρος ενός σίκουελ στο οποίο η σεναριακή και σκηνοθετική ευρηματικότητα του οσκαρικού πρώτου animation εμπλουτίζεται με σχεδιαστική φαντασία, αλλά ταυτόχρονα υπερφορτώνεται με έναν ανοικονόμητο αφηγηματικό παροξυσμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΧΡΗΣΤΟς ΜΗΤΣΗς
01/06/2023

Αγάπη και Μίσος

Δυσκίνητο οικογενειακό (μελό)δραμα με προβλέψιμη εξέλιξη, παγιδευμένο σε μια στείρα και σοβαροφανή κινηματογραφική φλυαρία.

Ο Μεγαλόδοντας

Κακοφτιαγμένο και αταίριαστα σοβαροφανές b-movie, το οποίο χάνεται στο κενό μεταξύ "Sharknado" και "Σαγονιών του Καρχαρία".

Πρόσκληση σε Φόνο

Μια ερασιτεχνικού επιπέδου κόπια του "Στα Μαχαίρια", τόσο κωμικοτραγικά προχειροφτιαγμένη που την ξεχνάς την ώρα που τη βλέπεις.

Ο Μπαμπούλας

Εφηβικό δράμα με horror περιτύλιγμα, αρκετά σκοτεινό για να ανατριχιάσει, αλλά όχι για να κρύψει τα δομικά ψεγάδια του.

Το Έγκλημά μου

Μυστήριο επιθεωρησιακού χαρακτήρα με επίκεντρο τη μάχη των φύλων που ωστόσο προφυλάσσεται από το ανάλαφρο και λαϊκής απεύθυνσης στιλιζάρισμά του.

Επίδοξοι Κληρονόμοι

Κωμωδία καταστάσεων που πείθει ως τέτοια μόνο στα χαρτιά, εξαιτίας του χιούμορ που αναζητείται με amber alert.