"Δυο σκύλοι κι ένας γάτος" φέρνουν τα πάνω-κάτω στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο συμμετέχουν στον Περίπατο Βιβλίου και προσκαλούν σε μια διαδραστική εκδήλωση για παιδιά με αφορμή τη σειρά κόμικς της Πέιτζ Μπράντοκ.

Δυο_σκύλοι_κι_ένας_γάτος

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου
συμμετέχουν στον Περίπατο Βιβλίου και προσκαλούν σε μια διαδραστική εκδήλωση για παιδιά με αφορμή τη σειρά κόμικς της Πέιτζ Μπράντοκ "Δυο σκύλοι κι ένας γάτος" το Σάββατο 12 Απριλίου 2025, στις 10:30 το πρωί, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Τι γίνεται όταν δυο σκύλοι και ένας γάτος μεγαλώνουν στην ίδια οικογένεια; Ζουν μοναδικές και ξεκαρδιστικές περιπέτειες. O Σνούπι, ο Μάφιν και ο Κούκι περιμένουν τα παιδιά για να μοιραστούν μαζί τους μία φανταστική περιπέτεια. Θα χρειαστούν τη βοήθειά τους για να αντιμετωπίσουν τις αναπάντεχες δυσκολίες που προέκυψαν στην εκδρομή τους. Όλα μαζί τα παιδιά θα γίνουν ήρωες της ιστορίας, αφού θα δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα κόμικ και θα φτιάξουν τη δική τους εκδοχή της ιστορίας. Το μόνο που θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους είναι κέφι και φαντασία.

Την εκδήλωση εμψυχώνει η παιδαγωγός Κούλα Πανάγου.

Για παιδιά από 5 ετών

Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο 211 3003580 ή στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού και του κηδεμόνα, την ηλικία του παιδιού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στον Περίπατο Βιβλίου που διοργανώνει η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Ξόρκια, γέλια και κολοκύθες: Πού θα γιορτάσετε το Halloween με τα παιδιά σας

Το απόλυτο Halloween για μικρούς μάγους, μέσα από 4 ξεχωριστές προτάσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/10/2025

Εκπαιδευτικό δράμα για παιδιά: Πού μπορούν να μας πάνε τα παραμύθια του κόσμου

Αυτό το Σαββατοκύριακο το παραμύθι της Πετρόσουπας ζωντανεύει μέσα από το θέατρο στο Εργαστήρι Θεάτρου της Ξένιας Καλογεροπούλου.

"Μια αγκαλιά να ακούει": Βιωματικό εργαστήριο για εγκύους, μητέρες, φροντιστές και βρέφη 0-18 μηνών

H μουσικός και μουσικοπαιδαγωγός Εύη Νάκου καθοδηγεί εγκύους και νέες μητέρες σε δημιουργικές δραστηριότητες.

"Ο Κουρέας της Σεβίλλης": Μια μαγική όπερα για μικρούς και μεγάλους στο Πορεία

Ο "Κουρέας της Σεβίλλης" είναι μια παράσταση ιδανική για ηλικίες 5 έως 105 ετών, που ταξιδεύει το κοινό σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική, χιούμορ και ζωντάνια. Στο Θέατρο Πορεία, η παράσταση έρχεται με την υπογραφή της Χλόης Μάντζαρη στη χορογραφία-κινησιολογία και τους Δημήτρη Κουρούμπαλη / Γιώργο Νούση στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

"Καρα-Cartoon" και "Δον Κιχώτης" από τον Ηλία Καρελλά

Ραντεβού με τον αγαπημένο σκιοπαίκτη Ηλία Καρελλά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο θέατρο Κάππα, με δύο παραστάσεις που θα λατρέψουν τα παιδιά.

Τα Ζαμομίνια ξανατραγουδούν στο Θέατρο Πορεία

Παιδιά, τα Ζαμομίνια επιστρέφουν στη σκηνή του Θεάτρου Πορεία για μία μοναδική, φθινοπωρινή συναυλία γεμάτη μουσική, γέλιο και… πολλή συμμετοχή.

Ραντεβού στο Craft It για τα πιο Spooky Halloween εργαστήρια

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δημιουργικότητα, παιχνίδι και μαγεία μέσα από θεματικά εργαστήρια εμπνευσμένα από το πιο spooky πάρτι της χρονιάς.