Ζέα

€ 8,00, άνω των 65 € 7,00, φοιτ., άνεγοι παιδ. (έως 12 ετών) € 6,00. Κάθε Τετ. € 5,00 (εκτός επίσημων αργιών). Πωλήσεις εισιτηρίων στο ταμείο του κιν/φου και στο more.com

Ταινίες / Προβολές

Για Πάντα Νέοι

2,5
  • Δραματική

Στα τέλη του ’80 μια ομάδα νεαρών ηθοποιών γίνεται δεκτή στην περιζήτητη δραματική σχολή του Πατρίς Σερό Les Amandiers. Ανάμεσά τους και η Στελά, για την οποία μόλις ξεκινάει ένα ταξίδι ζωής.

Προβολές

Πέμ.-Τετ.: 22.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ghostbusters: Η Αυτοκρατορία του Πάγου

1
  • Φαντασίας

Όταν ένα μυστηριώδες αρχαίο αντικείμενο απελευθερώνει μια διαβολική οντότητα, παλιοί και νέοι Κυνηγοί Φαντασμάτων συνεργάζονται για να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη εποχή των παγετώνων.

Προβολές

Πέμ.-Τρ.: 18.00/ 20.00, Τετ. 20.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Poor Things

4,5
  • Δραματική

Στη Γλασκόβη της βικτωριανής περιόδου, μια γυναίκα αυτοκτονεί μονάχα για να βρει τον εαυτό της ξανά ζωντανό, χάρη σε έναν ιδιότροπο γιατρό, ο οποίος την επαναφέρει. Ωστόσο πλέον δεν θυμάται το παραμικρό, έτσι ο επιστήμονας τη θέτει υπό την προστασία του, αγνοώντας πως εμπόδιο στα σχέδιά του πρόκειται να μπουν ο νεαρός βοηθός του, ένας ερωτύλος δικηγόρος, αλλά και η βούληση της ίδιας της Μπέλα.

Προβολές

Τετ.: 17.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ο Χορός των Φαντασμάτων

2,5
  • Animation

Στις αρχές του 20ού αιώνα μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει σ’ ένα πολυτελές αρχοντικό στην επαρχία της Αγγλίας. Όλοι οι προηγούμενοι ένοικοί του το εγκατέλειψαν κακήν κακώς λόγω του… μόνιμου κατοίκου του, του φαντάσματος του σερ Σάιμον, το οποίο αυτήν τη φορά θα τα βρει σκούρα προσπαθώντας να τρομάξει τους νέους ιδιοκτήτες.

Προβολές

Σάβ., Κυρ.: 16.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα