Θέατρο για παιδιά: Ποιες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις συνεχίζονται;

Ξωτικά, πνεύματα των Χριστουγέννων, καλικάντζαροι, συνεργάτες του Άι Βασίλη και πολλοί ακόμα ήρωες των γιορτών θα βρίσκονται για λίγες ακόμη μέρες στις σκηνές της Αθήνας.

Θέατρο για παιδιά Ποιες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις συνεχίζονται;

Μπορεί οι γιορτινές μέρες να φτάνουν στο τέλος τους αλλά δεκατέσσερις θεατρικές παραστάσεις για παιδιά κρατούν ακόμη ζωντανό το χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Οι περισσότερες ολοκληρώνονται το προσεχές σαββατοκύριακο, κάποιες όμως από αυτές συνεχίζονται μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. 

Τα ανάποδα Χριστούγεννα

"Τα ανάποδα Χριστούγεννα"

Ο σκηνοθέτης Γιώργος Σουλεϊμάν και ο μουσικός Θέμης Καραμουρατίδης παρουσιάζουν μια παραμυθένια ιστορία, σε κείμενο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, με πρωταγωνιστές τα δυο πιο σκανταλιάρικα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, τα οποία βάζουν σε εφαρμογή ένα τολμηρό σχέδιο. Να μοιράσουν για μια και μοναδική χρονιά τα δώρα των Χριστουγέννων στα άτακτα παιδιά. (Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, έως 6/1)

Τικ και Τέλα Παραμυθοχωρα

"Τικ και Τέλα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χιόνι"

Η Παραμυθοχώρα της Μαρίας και της Σπυριδούλας Παπαγεωργίου ανεβάζει ξανά την αγαπημένη διαδραστική παράσταση με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και μουσική, που εμπνέεται από δύο τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ για την καλοσύνη, την ευγένεια και τη φιλία. (104, έως 7/1)

Καρυοθραύστης Ομάδα Τόπι
Αθηνά Λέκκα, Γιάννης Γιωργιουδάκης ©

"Καρυοθραύστης"

Η ομάδα Τόπι και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Πλειώνης ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους μικρούς θεατές με τη θεατρική μεταφορά του κλασικού παραμυθιού του Ε.Τ.Α. Χόφμαν, που περιγράφει μια Παραμονή Χριστουγέννων πέρα από κάθε φαντασία, στη σκηνή με μουσική του Τσαϊκόφσκι. (Bios, έως 14/1)

Ένα ξωτικό στην πόρτα μου

"Ένα ξωτικό στην πόρτα μου"

Η ομάδα "Κοπέρνικος" φέρνει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα στη σκηνή του θεάτρου Olvio. Στο πρωτότυπο αυτό έργο θα δούμε ενός μικρό ξωτικό που εμφανίζεται στην πόρτα ενός κατασκευαστή παιχνιδιών, ο οποίος και τον προσλαμβάνει αμέσως προς όφελός του. Το μαγικό πλάσμα έχει άλλα σχέδια όμως… Το διαδραστικό έργο σκηνοθετεί η Γκάυ Στεφάνου (έως 6/1)

Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Νέα Υόρκη
©George Giannopoulos

"Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Νέα Υόρκη"

Ο Καραγκιόζης και η παρέα του ταξιδεύουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τις γιορτές, μετά από πρόσκληση της πλούσιας ελληνοαμερικανίδας αδελφής του Μπαρμπα-Γιώργου. Κάπως έτσι έρχονται τα πάνω κάτω στη γεμάτη χιούμορ, δράση, μελωδίες αγαπημένων μιούζικαλ κι όχι μόνο ιστορία που υπογράφει ο Ηλίας Καρελλάς με το θίασό του και την Ίντρα Κέιν να ερμηνεύει υπέροχες διασκευές με τη συνοδεία ορχήστρας. (Μέγαρο Μουσικής, έως 5/1)

Οι Ταχυδρόμοι του Άι Βασίλη
Yiannis Kouskoutis©

"Οι ταχυδρόμοι του Άι Βασίλη"

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" οι Burger Project, η αγαπημένη μπάντα μικρών και μεγάλων, και η ομάδα καλλιτεχνών με και χωρίς αναπηρία Εν Δυνάμει συμπράττουν στη γιορτινή μουσική παράσταση, όπου οι ταχυδρόμοι του Αϊ-Βασίλη ανακαλύπτουν τέσσερα ξεχωριστά γράμματα και καλούν τα Πνεύματα των Χριστουγέννων για να τις πραγματοποιήσουν. (έως 7/1)

Γιώργος Χατζηπαύλου stand up comedy

"Comedy club για παιδιά: Xmas special"

Για πέμπτη χρονιά ο Γιώργος Χατζηπαύλου διασκεδάζει τους μπόμπιρες σε ένα stand up comedy σόου που συνδυάζει το γέλιο με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, μιλώντας για πράγματα όπως οι αγαπημένοι τους ήρωες, τα ζώα, το σχολείο, οι ξένες γλώσσες, τα παιχνίδια, οι φίλοι, η ομορφιά και η χαρά της γιορτής των Χριστουγέννων, αλλά και οι περίεργες συνήθειες των μεγάλων, οι οποίοι θα θυμηθούν με τη σειρά τους πώς είναι να είσαι παιδί. (έως 7/1)

Καρυοθραύστης

"Ο Καρυοθραύστης" 

Το θέατρο "Κάτια Δανδουλάκη" βάζει σιγά-σιγά τα γιορτινά του και υποδέχεται το αγαπημένο διήγημα του Ε. Τ. Α. Χόφμαν, σε μουσική Τσαϊκόφσκι. Το ταξίδι της μικρής κοπέλας που πήρε ένα απρόσμενο χριστουγεννιάτικο δώρο, έναν καρυοθραύστη που ζωντανεύει μαγικά, σκηνοθετεί η Τούλα Ζαχαριουδάκη. (έως 7/1)

Η βασίλισσα του χιονιού
©Patroklos Skafidas

"Η βασίλισσα του χιονιού"

Το κλασικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν για τη δύναμη της φιλίας και τη μάχη του καλού με το κακό μεταμορφώνει τη σκηνή του θεάτρου Ακροπόλ σε χριστουγεννιάτικο τοπίο με πολλή μουσική, με την υπογραφή της Ειρήνης Ιακώβου. Παίζουν: Γιώργος Γιαννόπουλος, Ευθύμης Μπαλαγιάννης, Σταυρούλα Καμνή κ.ά. (έως 7/1)

Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι
Χριστίνα Φυλακτοπούλου©

"Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι" 

Η πολυβραβευμένη κι υποψήφια για το Βραβείο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν 2024 Αγγελική Δαρλάση -ορμώμενη από τη συγκλονιστική ιστορία της χριστουγεννιάτικης εκεχειρίας του 1914 στο Δυτικό Μέτωπο- στήνει τη δική της πρωτότυπη ιστορία για τη γνωριμία δύο αγοριών που άθελά τους βρέθηκαν να πολεμούν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Μυλωνάς. (Από Μηχανής Θέατρο, έως 28/1)

Η Μπάμπουσκα
Παύλος Μαυρίδης©

"Η Μπάμπουσκα"

Τη χριστουγεννιάτικη ιστορία της Ξένιας Καλογεροπούλου για την αγάπη, την ανιδιοτέλεια και την αυτογνωσία ζωντανεύει η ηθοποιός Αγγελική Φράγκου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε σκηνοθεσία Βάλιας Παπακωνσταντίνου. Στο έργο μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζει μια ήρεμη ζωή καλείται από τρεις μάγους - βασιλιάδες να ακολουθήσει το λαμπερό αστέρι. (έως 14/1)

Εγώ το Ξωτικό
Χριστίνα Φυλακτοπούλου©

"Εγώ το ξωτικό"

Στην νέα παιδική σκηνή του Από Μηχανής Θεάτρου έρχεται η θεατρική μεταφορά του βιβλίου της Μαριβίτας Γραμματικάκη, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, που που μας μεταφέρει στο δάσος των Χριστουγέννων και αφηγείται την ιστορία της προετοιμασίας των δώρων που μοιράζει ο Άη Βασίλης με πρωταγωνιστή το ξωτικό Ντελφ. (έως 27/1)

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα

"Το κοριτσάκι με τα σπίρτα” 

Η Παιδική Σκηνή Θυμέλη της Έλλης Βοζικιάδου παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, σε μια εκδοχή με χαρούμενο φινάλε. Με φόντο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ένα κοριτσάκι πουλάει σπίρτα αλλά οι περαστικοί το περιφρονούν. Ανάβει σπίρτα για να ζεσταθεί και μέσα από τη φλόγα βλέπει οράματα με γιορτινές στιγμές. Αποκοιμιέται κι όταν ξυπνά όλα αυτά μοιάζουν με κακό όνειρο. (έως 6/1)

Καρυοθραύστης

"Καρυοθραύστης"

Η Γιώτα Τζουάνη σκηνοθετεί το κλασικό παραμύθι του E. T. A. Χόφμαν σε μουσική Τσαϊκόφσκι, που αφηγείται την ιστορία της μικρής Κλάρα, η οποία παίρνει ένα ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο δώρο από τη θεία της Ελίζαμπεθ: έναν καρυοθραύστη. Όταν αποκοιμηθεί αγκαλιά με το νέο της παιχνίδι ένας διαφορετικός κόσμος μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας ανοίγεται μπροστά της. (Αυλαία Πολυχώρος, έως 20/1)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Εγώ το ξωτικό

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 70 '

Μια παραμυθένια γιορτινή ιστορία για την αγάπη και τη χαρά της προσφοράς, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο, που μας μεταφέρει στο δάσος των Χριστουγέννων με πρωταγωνιστή ένα ξωτικό, τον Ντελφ. Κάθε χρόνο καταφτάνει ο σάκος με τα γράμματα των παιδιών και οι μηχανές μπαίνουν μπροστά για να ετοιμαστούν τα δώρα. Τι θα συμβεί όμως όταν την τελευταία νύχτα που όλα πρέπει να είναι έτοιμα, το γκρινιάρικο ξωτικό Μουρμούρ σταματάει τις μηχανές, μπερδεύει τα γράμματα και φέρνει τα πάνω κάτω, καθώς όπως υποστηρίζει τα ξωτικά είναι εκείνα που κουράζονται όμως ο Άη Βασίλης παίρνει όλη τη δόξα;

Το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο στολίδι

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 70 '

Μια αντιπολεμική ιστορία που διαδραματίζεται στην καρδιά των Χριστουγέννων, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της βραβευμένης συγγραφέως. Δύο παιδιά του σήμερα αναζητούν ένα στολίδι το οποίο σύμφωνα με τις διηγήσεις των γονιών τους κρεμόταν κάθε χρόνο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στη διάρκεια αυτής της «ανασκαφής» μέσα σε κιτρινισμένες κούτες και παλιά αντικείμενα, θα ανακαλύψουν έναν πολύτιμο θησαυρό, το σημειωματάριο του προπάππου Χανς, ο οποίος σε ηλικία δεκαέξι ετών στρατολογείται στο Δυτικό Μέτωπο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Έτσι ξετυλίγεται το κουβάρι μιας αντιπολεμικής ιστορίας, όταν τα Χριστούγεννα του 1914 το Δυτικό Μέτωπο μεταμορφώθηκε σε έναν τόπο συμφιλίωσης και ειρήνης.

Τα ανάποδα Χριστούγεννα

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 60 '

Δύο σκανταλιάρικα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, ο Φρέντι και η Φρέγια, έχουν βαρεθεί να είναι συνέχεια φρόνιμοι και υπάκουοι και έτσι βάζουν σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο: να κλέψουν το έλκηθρο για να μοιράσουν τα δώρα των Χριστουγέννων για μια και μοναδική χρονιά στα άτακτα παιδιά, αντί για τα φρόνιμα. Στο περιπετειώδες ταξίδι τους με τη βοήθεια ενός αλλιώτικου ταράνδου και με όχημα το χιούμορ και τη μουσική, θα έρθουν αντιμέτωποι με αναπάντεχες συναντήσεις αλλά και με έναν κόσμο αξιών που αγνοούν, ακολουθώντας τη δική τους πορεία προς την αυτογνωσία και παίρνοντας πολύτιμα μαθήματα για την αξία της προσφοράς, την αλληλεγγύη και την καλοσύνη.

Τικ και Τέλα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χιόνι

  • Κουκλοθέατρο
  • Διάρκεια: 50 '

Ο Τικ και η Τέλα Στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ανακαλύπτουν το χιόνι σε μια παράσταση που μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ. Σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και χαρούμενη μουσική οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των ηρώων και συμμετέχουν παίζοντας. Με μπόλικο χιούμορ, γέλιο αλλά και ευαισθησία, η διαδραστική παράσταση της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου διασκεδάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

Καρυοθραύστης

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 70 '

Η μαγική ιστορία της Κλάρας, ένα όνειρο ή πραγματικότητα… Παραμονή Χριστουγέννων , προσμονή για το άνοιγμα των δώρων και ανάμεσα σε όλα ένας καρυοθραύστης. Η μάχη με την βασίλισσα των ποντικιών, τα μάγια που λύθηκαν μετά την μάχη και το απίστευτο ταξίδι στο κόσμο των ζαχαρωτών.. Και χορός με την μουσική του Τσαϊκόφσκι. Μια παράσταση που είναι, συνολικά, ένα μαγικό ταξίδι.

Ο Καρυοθραύστης

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 90 '

Το πασίγνωστο θεατρικό του Γερμανού E. T. A. Χόφμαν σε μουσική Τσαϊκόφσκι, που αφηγείται την ιστορία της μικρής Κλάρα, που παίρνει ένα ασυνήθιστο χριστουγεννιάτικο δώρο: έναν καρυοθραύστη.

Καρυοθραύστης

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 100 '

Τη νύχτα της Χριστουγέννων, τα παιχνίδια της Κλάρας ζωντανεύουν και ο σπασμένος καρυοθραύστης γίνεται ένας ωραίος πρίγκιπας που μας ταξιδεύει στην Ονειροχώρα, στη θεατρική μεταφορά του κλασικού έργου του Ε.Τ.Α. Χόφμαν.

Το κοριτσάκι με τα σπίρτα

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 90 '

Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν παρουσιάζεται σε μια εκδοχή με απροσδόκητο και χαρούμενο φινάλε, σκηνικά και κοστούμια εποχής. Με φόντο την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ένα κοριτσάκι πουλάει σπίρτα αλλά οι περαστικοί το περιφρονούν. Μοναδικός φίλος του είναι ο Γιόχαν ο κουλουράς, που προσπαθεί να το διασκεδάσει με τ’ αστεία του. Το κορίτσι ανάβει σπίρτα για να ζεσταθεί και μέσα από τη φλόγα βλέπει οράματα με όμορφες γιορτινές στιγμές. Έπειτα βλέπει την κούκλα της βιτρίνας να ζωντανεύει. Αποκοιμιέται και όλα τα πρόσωπα του έργου και την ξυπνούν με γλυκά λόγια και δώρα. Μήπως όλη αυτή η ιστορία ήταν τελικά ένα κακό όνειρο με στόχο να μεταφέρει το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της ανθρωπιάς;

Comedy club για παιδιά: Xmas special

  • Stand up Comedy
  • Διάρκεια: 70 '

Η μοναδική ελληνική stand-up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών και τους γονείς τους, που δημιούργησε ο Γιώργος Χατζηπαύλου, έρχεται ξανά με χριστουγεννιάτικη διάθεση στο Μέγαρο. Μια παράσταση διασκεδαστική τόσο για τα παιδιά, που παρακολουθούν θέματα που αφορούν στη ζωή τους, όσο και για τους γονείς τους, που θυμούνται πώς είναι να είσαι παιδί. Τα θέματα που σατιρίζονται ξεκινούν από τους αγαπημένους ήρωες, τα κατοικίδια και τα ζώα γενικότερα, τα επαγγέλματα, το σχολείο, τις ξένες γλώσσες, τα παιδικά τραγούδια, τα παιχνίδια και τους φίλους, τις συμβουλές των γονιών και τις περίεργες συνήθειες των μεγάλων, και φυσικά την καλύτερη γιορτή του κόσμου, τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στη Νέα Υόρκη

  • Θέατρο Σκιών
  • Διάρκεια: 90 '

Μία περιπέτεια θεάτρου σκιών, γεμάτη χιούμορ, δράση και ζωντανή μουσική, όπου η πλούσια Ελληνοαμερικανίδα αδελφή του Μπάρμπα-Γιώργου καλεί τον Καραγκιόζη και την παρέα του στη Νέα Υόρκη για τις γιορτές. Όλα δείχνουν ιδανικά, όμως πριν καλά καλά φτάσουν, τα πάντα ανατρέπονται! Πώς καταφέρνουν οι ήρωες να εγκλωβιστούν μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ; Τι συμβαίνει όταν δεν «πάει ο παλιός ο χρόνος»; Τι γίνεται όταν η ταμίας του σούπερ μάρκετ νομίζει ότι τραγουδάει στο Μπρόντγουεϊ; Ποια είναι πραγματικά η θεία από την Αμερική; Ποιος θα καταφέρει άραγε να νικήσει, ο παλιός ή ο νέος χρόνος; Τα ρολόγια γυρίζουν ανάποδα, και ένα μαγικό ταξίδι αρχίζει.

Οι ταχυδρόμοι του Αϊ-Βασίλη

  • Μουσικοθεατρική
  • Διάρκεια: 80 '

Στη γιορτινή παράσταση με ζωντανή μουσική και διάδραση για όλη την οικογένεια, οι ταχυδρόμοι του Αϊ-Βασίλη διαβάζουν όλα τα γράμματα για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι έτοιμα για να διαβιβάσουν τις ευχές των παιδιών στο εργοστάσιο παιχνιδιών. Ξαφνικά ανακαλύπτουν τέσσερα ξεχωριστά γράμματα και καλούν τα Πνεύματα των Χριστουγέννων για να τις πραγματοποιήσουν.

Ένα ξωτικό στην πόρτα μου

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 65 '

Μέσα από δράση, μουσική και τραγούδι, η ομάδα Κοπέρνικος μαθαίνει στα παιδιά το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

Η βασίλισσα του χιονιού

  • Παραμύθι

Οι μικροί Κάι και Γκέρντα ακούνε από τη γιαγιά την ιστορία για την βασίλισσα του χιονιού όταν ο Κάι αμφισβητεί τη δύναμη της. Τότε εκείνη παγώνει την καρδιά του, κάνοντάς τον να βλέπει μόνο την άσχημη πλευρά των πραγμάτων και τελικά τον παρασύρει, σκλάβο στο παγερό παλάτι της. Η αγαπημένη του Γκέρντα όμως θα σκίσει τα βουνά, θα περάσει θάλασσες και ποταμούς, θα καταφέρει να βρει τον αγαπημένο της Κάι και θα γυρίσουν πίσω στη φτωχογειτονιά τους. Σ’ αυτή τη μίζερη φτωχογειτονιά, με τις στέγες που στάζουν, και τα σκοτεινά στενά δρομάκια, θα δημιουργηθούν οι εστίες του φωτός! Διότι στο τέλος το πνεύμα και η καλοσύνη της ψυχής νικάει. Νικάει την αδιαφορία, την απόγνωση, τη ματαιοδοξία, τον εγωισμό. Μια ιστορία με μουσική και χορό για τη δύναμη της φιλίας, την σκληρότητα που φέρνει η μοναξιά και τη διαρκή πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό.

Η Μπάμπουσκα

  • Παραμύθι
  • Διάρκεια: 60 '

Η αγάπη, η ανιδιοτέλεια και η αυτογνωσία είναι τα βασικά μηνύματα της τρυφερής χριστουγεννιάτικης ιστορίας της αγαπημένης συγγραφέως με κεντρική ηρωίδα μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζει μια ήρεμη ζωή σ’ ένα σπιτάκι στο δάσος. Μια μέρα τρεις μάγοι - βασιλιάδες εμφανίζονται στην πόρτα της και την καλούν σ’ ένα ταξίδι για να ακολουθήσουν όλοι μαζί το λαμπερό αστέρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.