Πειραιάς: Summer camp για παιδιά από 6 έως 14 ετών από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα, ανάμεσα στις δράσεις του φετινού summer camp.

Παιδι ©shutterstock

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά διοργανώνει και φέτος το καθιερωμένο Summer Camp για παιδιά από 6 έως 14 ετών, το οποίο θα υλοποιηθεί από 19 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου, στο κτήριο των Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων.

Το Summer Camp του Δήμου Πειραιά φιλοδοξεί να προσφέρει στα παιδιά της πόλης μας ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές στη φύση, επισκέψεις σε χώρους πολιτισμού, περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα κ.ά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε: "Το  Summer Camp  της ΚΟ.Δ.Ε.Π., αποτελεί μια ιδανική διέξοδος για τους γονείς, αφού τα παιδιά τους θα ζήσουν όμορφες στιγμές, με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές δράσεις, εκδρομές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Χαίρομαι ιδιαίτερα που δίνουμε τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο, με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο. Επιθυμία μας είναι, χρόνο με τον χρόνο, να ενισχύουμε τον θεσμό του Summer Camp με νέες δράσεις, παιχνίδια και περισσότερες δημιουργικές δραστηριότητες, για να  προσφέρουμε  χαμόγελα στα παιδιά. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Γιάννη Βοϊδονικόλα και στους συνεργάτες  του  για τη διοργάνωση του camp,  αλλά και για τη συνολική δουλειά που γίνεται από την ΚΟ.Δ.Ε.Π.".

 Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννης Βοϊδονικόλας, ανέφερε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς το Summer Camp του Δήμου Πειραιά, που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι από την ΚΟ.Δ.Ε.Π., έχει γίνει πλέον θεσμός. Εφέτος, με ανανεωμένο και πιο εμπλουτισμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, φιλοδοξούμε να χαρίσουμε ακόμα πιο ξεχωριστές στιγμές και αναμνήσεις στα παιδιά του Πειραιά. Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών που θα συμμετέχουν, παρέχουμε μια πολύ καλή ευκαιρία κοινωνικοποίησης και δημιουργικής απασχόλησής τους, μακριά από τις οθόνες των υπολογιστών και των κινητών. Καλώ όλους τους γονείς να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή, καθώς η ζήτηση αναμένεται ιδιαίτερα αυξημένη και για το Summer Camp 2023".

Το Summer Camp 2023 θα διεξαχθεί στις εξής 3 περιόδους:
Α'  Περίοδος: 19-30/6
Β'  Περίοδος: 3-14/7
Γ'  Περίοδος: 17-28/7

Ώρες: 7.30 π.μ. -3.30 μ.μ. | Εγγραφές έως τις 9 Ιουνίου, στα γραφεία της ΚΟΔΕΠ (Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμαδών 11, 9π.μ.-1 μ.μ.)

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς καλλιτέχνες στο Plakas Kiddie Academy

Η παιδική ακαδημία γιορτάζει την τέχνη και τη δημιουργία με δύο ξεχωριστές δράσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/10/2025

"Η Τελίτσα και το Σύμπαν": Μια προσβάσιμη παράσταση μας ταξιδεύει στα άστρα!

Η θεατρική ομάδα Θέαμα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Ίσον με το έργο της Κατερίνας Θανοπούλου που είναι για παιδιά 5 έως 14 ετών.

Χριστίνα Κουλουμπή - Κάρμεν Ρουγγέρη παίζουν το "Παιχνίδι της χαράς"

Όσα μας είπε αποκλειστικά η ηθοποιός, σκηνοθέτης, σκηνογράφος, ενδυματολόγος και υπεύθυνη του θιάσου από κοινού με την Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή, για τη νέα παράσταση που ετοιμάζουν φέτος.

"Όταν η βροχή χρωματίζει το χώμα": Δημιουργικό εργαστήριο κεραμικής στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Ανακαλύπτοντας την τέχνη της κεραμικής μέσα από το έργο του Claude Monet μέσα από ένα εργαστήριο κεραμικής 2 συναντήσεων για ενήλικες και εφήβους 15+.

Η Αλίκη βάζει πλώρη για τη θεατρική χώρα των ψαριών

Μια παράσταση θεάτρου για παιδιά από τον συγγραφέα Γιάννη Ξανθούλη και τον σκηνοθέτη Χρήστο Τριπόδη προσγειώνεται τον Οκτώβριο στον Ελληνικό Κόσμο.

Ένα πρόγραμμα μαθαίνει στα παιδιά για τα συναισθήματα και τις αισθήσεις

Με αφορμή το βιβλίο "Τι είναι αγάπη", η συγγραφέας Λίνα Σωτηροπούλου και η ηθοποιός-συγγραφέας Δώρα Δόριζα δημιούργησαν ένα πρόγραμμα πέντε συναντήσεων για παιδιά ηλικίας 2 έως 5 ετών.

Σαββατοκύριακα γεμάτα τέχνη, παιχνίδι και ρομποτική στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Βιωματικά εργαστήρια, καινοτόμες ιδέες, ποικιλία δραστηριοτήτων και όλα όσα περιμένουν μικρούς και μεγάλους τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο στο μουσείο.