Μοναδικές "Ιστορίες με Φως" στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Οι ωραιότερες ιστορίες για την πιο λαμπρή γιορτή της αγάπης με την αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη.

«Ιστορίες με Φως» στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Λένε πως τις ημέρες των Χριστουγέννων, φως απλώνεται παντού κι ένα νιογέννητο παιδάκι τολμά και κρατά στα χέρια του το πιο πολύτιμο δώρο. Φέρνει στον κόσμο την αγάπη. 

Οι πιο όμορφες, βαθιά αληθινές ιστορίες, λέγονται αυτή την εποχή του χρόνου, όταν όλοι γινόμαστε μια μεγάλη συντροφιά και θυμόμαστε, με μνήμη αρχαία, αρχετυπική, πως τα παραμύθια, ανώνυμα, συλλογικά, έφτασαν ως εμάς, οδηγοί πολύτιμοι, στον έναν και μοναδικό δρόμο της αγάπης.

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη προσκαλεί παιδιά από 10 ετών αλλά και ενήλικες να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από την ιστόρηση, με μελωδίες και τραγουδίσματα και με τα πιο παράξενα μουσικά όργανα. Μια μοναδική βραδιά αφήγησης που γοητεύει τις καρδιές όλων εκείνων που έχουν το κουράγιο να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής. Αφήγηση-τραγούδι: Σάσα Βούλγαρη.

Ημερομηνία/Ώρα: 28/12 (7-8 μ.μ.)
Κόστος συμμετοχής: 10€/άτομο
Κόστος συμμετοχής Φίλων THF: 9€/άτομο
Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ

Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από τουλάχιστον έναν ενήλικα. Επιστροφές του αντιτίμου του εισιτηρίου γίνονται μόνο σε περίπτωση ακύρωσης του σχετικού προγράμματος από το Ίδρυμα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Tα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιανουαρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα πρώτα εργαστήρια του 2026 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης είναι αφιερωμένα στις μόνιμες εκθέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/12/2025

Ποια είναι "Η κρυφή συνταγή της γιαγιάς";

Ένα διαδραστικό παιχνίδι γρίφων για παιδιά στο Μουσείο Παιδικής Ηλικίας του Ναυπλίου.

Τα μικρά παιδιά γίνονται επιστήμονες στο Μουσείο Πειραμάτων

Στο ερώτημα "Τελικά, επιστήμονας γεννιέσαι ή γίνεσαι;" και αν είναι απόγονοι του Thomas Edison θα απαντήσουν μέσω των εργαστηρίων οι μικροί φίλοι, την τελευταία Κυριακή του Ιανουαρίου.

Χριστούγεννα με "Θρετανέλλο": γέλιο, μουσική και παραμύθι

Η "Θρετανέλλο" του Δημήτρη Μπασλάμ μας προσκαλεί να γελάσουμε, να τραγουδήσουμε και να θυμηθούμε — μικροί και μεγάλοι — πόσο όμορφο είναι να μοιραζόμαστε τη χαρά.

Τα παιδιά γνωρίζουν την ΑΙ από κοντά στα εργαστήρια του Ιδρύματος Ευγενίδου

Τα εργαστήρια ΑΙ από εξειδικευμένους εισηγητές, που πραγματοποιεί το Ίδρυμα Ευγενίδου, απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 13 ετών και άνω.

Μια ξεχωριστή εμπειρία για παιδιά στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο

Ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων σχεδιασμένο για τους μικρούς μας φίλους.