Η "Παραμυθοχώρα" γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο Θέατρο 104

Μια παράσταση που μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ.

Παραμυθοχώρα

Η Παραμυθοχώρα υποδέχεται και φέτος τα Χριστούγεννα στο Θέατρο 104. Ο Τικ και η Τέλα ανυπομονούν. Φοράνε τα καλά τους, στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και ετοιμάζονται να γιορτάσουν την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου. Αλλά και η Πόλη που έδιωξε τον πόλεμο μεταμορφώνεται: στολισμένη, λαμπερή και ακόμα πιο μαχητική παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε μία αστραφτερή περιπέτεια.

Παραμυθοχώρα

Η παράσταση "Τικ και Τέλα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χιόνι" μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ.
Σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και χαρούμενη μουσική οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των ηρώων και συμμετέχουν παίζοντας.

Με μπόλικο χιούμορ, γέλιο και ευαισθησία η διαδραστική παράσταση της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου διασκεδάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους κάθε Κυριακή στις 12.30 π.μ., σε δική τους σκηνοθεσία, σχεδιασμό κούκλας και σκηνικών. Τη μουσική και τα τραγούδια υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Τικ και Τέλα Παραμυθοχωρα

Επιπλέον εορταστικές παραστάσεις: 26/12 (10.45 π.μ,12.30 μ.μ), 27/12 (4 μ.μ), 28/12 (4 μ.μ, 5.30 μ.μ), 8/1 (10.45)

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Τικ και Τέλα: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το χιόνι

  • Κουκλοθέατρο
  • Διάρκεια: 50 '

Ο Τικ και η Τέλα Στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και ανακαλύπτουν το χιόνι σε μια παράσταση που μας μιλά για την καλοσύνη, την ευγένεια και την φιλία μέσα από δύο πολύ τρυφερές ιστορίες του Άξελ Σέφλερ. Σε έναν παραμυθένιο κόσμο με χειροποίητες κούκλες μαρότ, πολύχρωμα σκηνικά και χαρούμενη μουσική οι ιστορίες του Τικ και της Τέλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών που μεταφέρονται μαγικά στον κόσμο των ηρώων και συμμετέχουν παίζοντας. Με μπόλικο χιούμορ, γέλιο αλλά και ευαισθησία, η διαδραστική παράσταση της Μαρίας και Σπυριδούλας Παπαγεωργίου διασκεδάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους.

104

Ευμολπιδών 41, Γκάζι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Εργαστήρι θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου: Νέο αυτοτελές πρόγραμμα εκπαιδευτικού δράματος για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Δύο ημέρες παιχνιδιού, θεάτρου και κίνησης, ώστε με οδηγό το εκπαιδευτικό δράμα να βουτήξουμε στην ιστορία του "Η Πεντάμορφη και το τέρας".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/02/2026

5 νέες κυκλοφορίες παιδικών βιβλίων που θα λατρέψετε

Ετοιμάσαμε μια λίστα με 5 ξεχωριστά βιβλία για να διαβάσετε παρέα με τα παιδιά σας

Μικρό Εθνικό: Ζωντανή μετάδοση της εφηβικής παράστασης στα Κύθηρα

Η νέα εφηβική παράσταση του Μικρού Εθνικού με τίτλο "Έχεις πέντε λεπτά" της Κατερίνας Λούβαρη Φασόη, μεταδίδεται ζωντανά σε περιοχές της ελληνικής περιφέρειας. Μάθετε περισσότερα.

Παιδικά και νεανικά βιβλία για να διαβάσουν οι μικροί μας φίλοι από τις Εκδόσεις Διόπτρα

Όλα τα καινούργια παιδικά και νεανικά βιβλία που θα κυκλοφορήσουν μέχρι και τον Ιούνιο από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Φεβρουάριος γεμάτος δράσεις για παιδιά στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

Η ΕΒΕ ανοίγει τις πόρτες της στους μικρούς μας φίλους με δωρεάν εκπαιδευτικά εργαστήρια, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες και περιπέτειες γεμάτες γνώση και φαντασία.

Δωρεάν στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, το πρώτο Σάββατο του μήνα

Από τις 7 Φεβρουαρίου και κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, το Μουσείο περιμένει τους μικρούς επισκέπτες να ανακαλύψουν τις εκθέσεις και τις προβολές του.

Με έμπνευση από τις Αποκριές ο Φεβρουάριος στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Τα παιδιά θα πειραματιστούν στα εργαστήρια με χρώματα και άλλα υλικά, θα ζωντανέψουν ένα παραμύθι, αλλά θα δημιουργήσουν και τις δικές τους μάσκες.