afieroma

Ξεχωριστά εστιατόρια για ψάρι και θαλασσινά

Fish spots που σπαρταράνε για τις εξόδους της Σαρακοστής σε όλη την Αθήνα. Τα στέκια, οι άνθρωποι, τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις

Πιπεριά

Πιπεριά

Multi culti θαλασσινές αρμονίες

Εδώ και 15 χρόνια, φέρνει το άρωμα της θαλασσινής γεύσης στα βόρεια προάστια, με έναν ήσυχο και ταυτόχρονα ανατρεπτικό τρόπο σε ένα χώρο με Οικεία και χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Εδώ και 15 χρόνια φέρνει το άρωμα της θαλασσινής γεύσης στα βόρεια προάστια με έναν ήσυχο και ταυτόχρονα ανατρεπτικό τρόπο. Πολλά όστρακα και θαλασσινά, φρεσκότατα μικρόψαρα (γαύροι, σαρδέλα αθερίνα, μπακαλιαράκια, κουτσομουράκια) κι ένα γαστρονομικό προφίλ που –ξεκινώντας από τα κλασικά ελληνικά– αρμενίζει σε αγαπημένες μεσογειακές γεύσεις, φλερτάρει διακριτικά με την Άπω Ανατολή και ξαναγυρίζει νοσταλγικά στη «γαλανόλευκη» βάση του με αρχετυπικές καθαρές γεύσεις: τραγανά τηγανητά, άψογη σχάρα, όστρακα που περπατάνε, κυκλαδίτικος ντάκος με νιώτικο σκοτύρι, ντομάτα και κρίταμο, σταμναγκάθι τσιγαριαστό λεμονάτο με κατίκι, μανούρι στη σχάρα­ με τρουφόμελο... Σε διεθνή γευστικά ύδατα κινούνται το καλαμάρι με πέστο, ο σολομός στη σχάρα με τεριγιάκι και μπασμάτι, τα φρέσκα μύδια με τζίντζερ, σόγια σος και γλυκό τσίλι αλλά και οι γαρίδες σεβίτσε μαριναρισμένες σε μοσχολέμονο με κόλιαντρο. Οικεία και χαρούμενη η ατμόσφαιρα, μια μεγάλη ανοιχτή βιτρίνα όπου αραδιάζονται ούζα, τσίπουρα, τσικουδιά και μπίρες, καλό χύμα κρασί για όποιον το προτιμάει καθώς και ωραία επιδόρπια όπως η τάρτα γιαουρτιού με βύσσινο.

Facebook: Πιπεριά εστιατόριο

TIP:

Πιπεριά Άγγ. Σικελιανού 8, Νέο Ψυχικό , τηλ. 2106729114

Αφετηρία:
Προορισμός: