afieroma

Ξεχωριστά εστιατόρια για ψάρι και θαλασσινά

Fish spots που σπαρταράνε για τις εξόδους της Σαρακοστής σε όλη την Αθήνα. Τα στέκια, οι άνθρωποι, τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις

Ψαράκια και Θαλασσινά

Ψαράκια και Θαλασσινά

Νοστιμιές θαλασσινές σε τιμές φανταστικές

Μετά την Κηφισιά και τη Βάρκιζα, έκαναν γαστρονομικό ποδαρικό για το 2015, ανοίγοντας τις πόρτες του πριν από μερικές ημέρες σε ένα όμορφο νεοκλασικό στο Χαλάνδρι, πάντα με τις ίδεες γεύσεις και εξαιρετικές τιμές.

Μετά την Κηφισιά και τη Βάρκιζα, τα «Ψαράκια και Θαλασσινά» έκαναν γαστρονομικό­ ποδαρικό για το 2015 ανοίγοντας τις πόρτες του πριν από μερικές ημέρες σε ένα όμορφο νεοκλασικό στο Χαλάνδρι. Το ίδιο μενού, οι ίδιες μεγάλες μερίδες και οι ίδιες εξαιρετικές τιμές, πλην όμως η ατμόσφαιρα και η διακόσμηση του χώρου προβλέπουμε ότι θα σαρώσει στην περιοχή: πέτρα στους εσωτερικούς τοίχους της λιτής σάλας, εμφανής ξύλινη οροφή, κήπος στο πίσω μέρος, εντυπωσιακός βραδινός φωτισμός στην εξωτερική όψη. Μέγα σουξέ η ψαρόσουπα με κοκκινόψαρο και μπακαλιάρο, φρέσκα ψάρια ημέρας (κουτσομούρα, σαρδέλα, αθερίνα, γαύρος), που αναγράφονται στο μαυροπίνακα και γύρω στους είκοσι ζεστούς και κρύους παραδοσιακούς μεζέδες (μαρινάτος γαύρος, ντολμαδάκια της γιαγιάς Ελευθερίας, γαριδομακαρονάδα), οι μισοί από τους οποίους έρχονται σε δίσκο για να διαλέξετε – όπως παλιά. Όλα ετοιμάζονται από τους ίδιους­, μια επιλογή από είκοσι ετικέτες ούζου και τσίπουρου και καλό χύμα κρασί συνοδεύουν την ωραία ψαροκατάσταση και στο τέλος κερνούν σπυρωτό χαλβά για να σας γλυκάνουν. Υπολογίστε € 13-15 το άτομο με κρασί.

Iλισίων 27 & Δήμητρος, Κηφισιά, 2106203622 / Λεωφ. Ποσειδώνος 14, Βάρκιζα, 2109654138

TIP:

Ψαράκια και Θαλασσινά K. Βάρναλη 5, Χαλάνδρι , τηλ. 2106855932

Αφετηρία:
Προορισμός: