afieroma

Ξεχωριστά εστιατόρια για ψάρι και θαλασσινά

Fish spots που σπαρταράνε για τις εξόδους της Σαρακοστής σε όλη την Αθήνα. Τα στέκια, οι άνθρωποι, τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις

Ψαράς

Ψαράς

Εκλεκτή ψαροφαγία

Ανακαινισμένο και γευστικά ανανεωμένο διατηρεί τη φήμη του για περισσότερα από 30 χρόνια, με ολόφρεσκα και τέλεια ψημένα ψάρια, κλασικά πεντανόστιμα ορεκτικά και μεζέδες.

Eίναι η σίγουρη επιλογή για ψαροφαγία αξιώσεων στα Β.Π. και για περισσότερα από 30 χρόνια η φήμη του έχει χτιστεί πάνω στα ολόφρεσκα και τέλεια ψημένα ψάρια αποκλειστικά από ελληνικές θάλασσες, τα κλασικά πεντανόστιμα ορεκτικά και τους μεζέδες που προσφέρει αλλά και το έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο που χρησιμοποιεί στην κουζίνα του. Η τελευταία ανακαίνιση έδωσε σε αυτόν τον παραδοσιακό χώρο εκλεκτής ψαροφαγίας κομψό χαρακτήρα, με λιτή, μοντέρνα διακόσμηση στη σάλα, διατηρώντας τη ζεστή και φιλική αίσθηση που εκτιμούν οι πελάτες του, ενώ ταυτοχρόνως διασφαλίζει την πρόσβαση σε άτομα με ανάγκες και λειτουργεί με προηγμένα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας φροντίζοντας για το περιβάλλον. Το μενού, ανανεωμένο και αυτό­, εμπλουτίζεται με καινούργιες γεύσεις, που ποντάρουν κυρίως στα ζυμαρικά και με μια ποιοτική και φροντισμένη wine list. Μεγάλο μέρος της δημοφιλίας του «Ψαρά» οφείλεται στα επαγγελματικά γεύματα που οργανώνει?οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, μεσημέρι ή βράδυ, και τα οποία μπορείτε να σχεδιάσετε σε συνεργασία με τους σεφ του εστιατορίου. Η υψηλή ποιότητα του φαγητού και το άκρως επαγγελματικό σέρβις, σε συνδυασμό με την απλότητα και την πολυτέλεια του περιβάλλοντος, είναι το «μυστικό» για την πολύχρονη επιτυχία του εστιατορίου και την αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει σε εσάς και στους συνεργάτες σας. Παρέχει και υπηρεσία delivery στο χώρο σας!

TIP:

Ψαράς Ελαιών 54 & Εχίνου 1, Νέα Κηφισιά , τηλ. 2108079213 , www.opsaras.com

Αφετηρία:
Προορισμός: