afieroma

Ξεχωριστά εστιατόρια για ψάρι και θαλασσινά

Fish spots που σπαρταράνε για τις εξόδους της Σαρακοστής σε όλη την Αθήνα. Τα στέκια, οι άνθρωποι, τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις

Μπαρμπουνάκι

Μπαρμπουνάκι

Προσιτή ψαροφαγία διά χειρός Παπαϊωάννου

Πολύ φρέσκο και απλό στέκι για casual chic ψαροφαγία, το «Μπαρμπουνάκι» διά χειρός Παπαϊωάννου, έχει ως πρώτο βασικό ατού τη βιρτουοζιτέ του πασίγνωστου σπεσιαλίστα της ψαροφαγίας και τις εξαιρετικές τιμές.

Πολύ φρέσκο και απλό στέκι για casual chic ψαροφαγία, με ένα μεγάλο μαυροπίνακα στον οποίο εγγράφεται η σπαρταριστή ψαριά της ημέρας. Το «Μπαρμπουνάκι» διά χειρός Παπαϊωάννου έχει ως βασικά ατού τη βιρτουοζιτέ του πασίγνωστου σπεσιαλίστα της θάλασσας και τις εξαιρετικές τιμές στις οποίες προσφέρει τους εκλεκτούς μεζέδες του. Στον έναν τοίχο του μαγαζιού μια σιδηροκατασκευή αναπολεί εικαστικά, με κρεμασμένα επάνω της κομπολόγια, κόσκινα, κανάτια και αποξηραμένες πιπερίτσες, η ψησταριά και η κουζίνα στην άλλη άκρη κάνουν διακριτικά τη σπουδαία δουλειά τους και στη μέση της σάλας τα λίγα τραπεζάκια – όταν ανοίγει ο καιρός ξεμπαρκάρουν και στο πεζοδρόμιο της Μεταξά για χάζι μετά ούζου. Φιλεταρισμένος γαύρος –πραγματικό μπεστ σέλερ–, ελαφριά λεμονάτη ταραμοσαλάτα, αχνιστά μύδια με κρασί και πράσο και θεϊκό ζουμάκι για βούτες, ψητή σαρδέλα με ψιλοκομμένη ντοματούλα, παστά, μαρινάτα, ψητά και τηγανητά ψαράκια, χτένια και γυαλιστερές, καβούρια, θράψαλα, χταπόδια αλλά και ούζα, ρακές και τσίπουρα. Ολόφρεσκα, πεντανόστιμα και σε τιμές για καθημερινή χρήση.

TIP:

Μπαρμπουνάκι Αγγέλου Μεταξά 48, Γλυφάδα , τηλ. 2109680651

Αφετηρία:
Προορισμός: