afieroma

Ξεχωριστά εστιατόρια για ψάρι και θαλασσινά

Fish spots που σπαρταράνε για τις εξόδους της Σαρακοστής σε όλη την Αθήνα. Τα στέκια, οι άνθρωποι, τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις

Σαρδελάκι

Σαρδελάκι

Γλέντι θαλασσινών γεύσεων

Εδώ τα ολόφρεσκα μικρόψαρα δοξάζονται, η κουζίνα βγάζει νοστιμιές με τεχνική και γνώση και οι τιμές είναι… τίμιες έχοντας εγκαταστήσει το «Σαρδελάκι» σε περίοπτη θέση της αθηναϊκής θαλασσοφαγίας.

Εδώ τα ολόφρεσκα μικρόψαρα δοξάζονται, η κουζίνα βγάζει νοστιμιές με τεχνική και γνώση και οι τιμές είναι… τίμιες. Αποτέλεσμα να μην πέφτει καρφίτσα στο γουστόζικο χώρο επτά ημέρες την εβδομάδα, μεσημέρι-βράδυ, αλλά και όλοι να έρχονται και να ξανάρχονται, αφού το σέρβις παίζει χωρίς συναγωνισμό στην ταχύτητα και την ευγένεια. Πηγαίνοντας στο «Σαρδελάκι», θα ποντάρετε οπωσδήποτε στα bestsellers, ήτοι στον εθιστικό φιλεταρισμένο γαύρο, στη σαρδέλα στα κάρβουνα, στην ψητή γάμπαρη, στον αφράτο μπακαλιάρο με τη δυνατή σκορδαλιά και γενικά σε όλα τα τηγανητά, που έρχονται πανάλαφρα και τραγανά, αλλά και στα παχουλά καβουράκια και τα αχνιστά μύδια. Ξεχωριστή ιστορία οι τηγανητές πατάτες – λες κι έχουν πάνω από τις φωτιές κάποια παλιά νοικοκυρά, που βγάζει χρυσοκόκκινες τηγανιές για χάρη της μεγάλης της οικογένειας. Ο δίσκος με τα ορεκτικά (γαύρος μαρινάτος, καπνιστό σκουμπρί, παστουρμάς μπακαλιά­ρου, σκορδαλιά, μελιτζανοσαλάτα, τυροκαυτερή κ.λπ.) και η ατμόσφαιρα γνήσιας ελληνικής μεζεδο-κατάστασης, ιδιαίτερα όταν έχει ήλιο κι έχεις πιάσει τραπέζι στο πεζοδρόμιο, είναι τα συν που έχουν εγκαταστήσει το «Σαρδελάκι» σε περίοπτη θέση της αθηναϊκής θαλασσοφαγίας.

Facebook: Σαρδελάκι

TIP:

Σαρδελάκι Φοίβης 15, Γλυφάδα , τηλ. 2114021195

Αφετηρία:
Προορισμός: