afieroma

Ξεχωριστά εστιατόρια για ψάρι και θαλασσινά

Fish spots που σπαρταράνε για τις εξόδους της Σαρακοστής σε όλη την Αθήνα. Τα στέκια, οι άνθρωποι, τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσεις

Παπαϊωάννου

Παπαϊωάννου

Για ψαροφάγους με άποψη

Οι ψαροφάγοι με άποψη ψηφίζουν μονοκούκι Παπαϊωάννου εδώ και πολλά χρόνια και αυτός κρατάει σταθερά τον πήχη στο… μεσιανό κατάρτι, φέρνοντας σπαρταριστές ψαριές από όλα τα ελληνικά πελάγη πάνω στο ξύλινο ντεκ του λιτού μαγαζιού στο Μικρολίμανο.

Οι λάτρεις του ψαριού ψηφίζουν μονοκούκι Παπαϊωάννου εδώ και πολλά χρόνια και αυτός κρατάει σταθερά­ τον πήχη στο... μεσιανό κατάρτι, φέρνοντας σπαρταριστές ψαριές από όλα τα ελληνικά πελάγη πάνω στο ξύλινο ντεκ του λιτού μαγαζιού­ στο Μικρολίμανο. Επιβλητικές ασπρόμαυρες γιγαντο-φωτογραφίες με ναυτικές σκηνές, διακριτική πολυτέλεια, μεγάλα άνετα τραπέζια και πλήρη θέα στη θάλασσα ακόμη και από την πίσω σειρά. Αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα, βεβαίως, είναι η αξεπέραστη μαεστρία του Γιώργου Παπαϊωάννου στη δια­χείριση της ψαροσύνης. από τα αριστοτεχνικά ψημένα, τραγανά φιλετάκια μπαρμπουνιών μέχρι­ τα μεγάλα ψάρια που έρχονται αχνιστά­ και λιώνουν στο στόμα και από το μεταξωτό καρπάτσιο καραβίδας συνοδεία φυκιών και το αιθέριο τηγανητό γαριδάκι μέχρι την ολόκληρη σουπιά «γάλακτος», που ψήνεται στη σχάρα με το μελάνι της, τις φοβερές θαλασσινές μακαρονάδες, που μυρίζουν ιώδιο, και τελευταία τον έξοχο ελληνικό τόνο, που κάνει όλο και πιο συχνά την εμφάνισή του στο ρεπερτόριο του Γιώργου, όλα μαρτυρούν έξοχη γνώση και φροντίδα για τη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του ουρανίσκου του πελάτη.

TIP:

Παπαϊωάννου Ακτή Κουμουνδούρου 42, Μικρολίμανο , τηλ. 2104225059

Αφετηρία:
Προορισμός: