Tartare

Διαχρονική αγάπη για τη γαλλική κουζίνα

Εστιατόριο


Το κομψό bistrot-restaurant του Οδυσσέα Πολυμέρη υπηρετεί από το 1999 με συνέπεια και γνώση την κλασική γαλλική κουζίνα, αγαπάει τη συγκρατημένη πολυτέλεια στη διακόσμηση αποφεύγοντας ό,τι πομπώδες, ποντάρει στη χρωματική γκάμα του απαλού καφέ και στην προσεγμένη art de la table και «ανοίγει» το χώρο με κρυστάλλινα πάνελ που επιτρέπουν την οπτική επικοινωνία με τον εξωτερικό χώρο. Ζεστό και φιλικό περιβάλλον, όμορφη μπάρα (λειτουργεί και σαν πάσο) και κόσμος ακόμα και τις καθημερινές – ανάμεσά τους και low profile celebrities, που το έχουν κάνει στέκι τους. Στο «Tartare», το κρέας έχει τον πρώτο λόγο στα κυρίως πιάτα, από τα οποία ξεχωρίζει μακράν η βοδινή σπαλομπριζόλα Γαλικίας από ζώο 14 ετών, σιτεμένη 42 ημέρες, άριστα ψημένη, που μοσχοβολάει και έρχεται αρτυμένη όπως πρέπει: μόνο με χοντρό αλάτι. Το μπιφτέκι tartare από ελληνικό βιολογικό μοσχάρι εξαιρετικό, η entrecote cafe de Paris με την αυθεντική γεύση της διάσημης συνταγής και από τα 20 περίπου ορεκτικά οι κλασσικιστές θα απολαύσουν το foie gras με σος φραμπουάζ, τα σαλιγκάρια à la bourguignonne (γεμιστά με σκορδοβούτυρο με αρωματικά χόρτα), τα τέλεια τηγανισμένα βατραχοπόδαρα και τις μικρούτσικες κροκετούλες τρούφας με τη μακρά επίγευση. Μεγαλοπρεπές φινάλε με τις crepes suzettes που ετοιμάζονται και φλαμπάρονται επιτόπου. Πραγματική απόλαυση το επαγγελματικό σέρβις.

Παναγούλη 52, Γλυφάδα, 2109680320

Ο χάρτης

Αλ. Παναγούλη 52, Γλυφάδα

Τηλ. 2109680320

Site: http://www.tartare.gr/

Facebook: www.facebook.com/tartareathens/


Οι επιχειρήσεις