Kokkoris Optics

-

Shopping


Η οικογένεια Κόκκορη έχει μακρά παράδοση στο χώρο των οπτικών και το κατάστημα της Γλυφάδας την τιμά και με το παραπάνω.

Τι κάνει τα Kokkoris Optics να ξεχωρίζουν; Μια βόλτα στις προθήκες του καταστήματος είναι αρκετή για να καταλάβετε πως βρίσκεστε στο πιο «ψαγμένο» κατάστημα οπτικών με τα πιο ιδιαίτερα brands ηλίου και οράσεως. Πρόκειται για το Flagship κατάστημα του οίκου Dior στα Νότια Προάστια και ένα από τα 2 στην Ελλάδα. Είναι Αmbassador του οίκου Chanel. Διαθέτει τη συλλογή Chrome Hearts σε αποκλειστικότητα. Εκπροσωπεί τα μοναδικά γυαλιά Serengeti με τους πραγματικά ξεχωριστούς polarized φακούς – μια δοκιμή θα σας εντυπωσιάσει, ενώ όσοι από εσάς έχετε ευαισθησία στο δυνατό ηλιακό φως δεν θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε. Επίσης, στο κατάστημα λειτουργεί τμήμα με εξειδικευμένα γυαλιά για αθλητικές δραστηριότητες από φίρμες όπως οι Bollé, Oakley κ.ά., ενώ διατίθεται και η πλήρης σειρά της See Concept με ειδικά προστατευτικά γυαλιά για οθόνες H/Υ, tablet και κινητών, που απευθύνονται σε μεγάλους και παιδιά.

Αυτό όμως που κάνει πάνω από όλα τη διαφορά στα καταστήματα Kokkoris είναι η εξαιρετική εξυπηρέτηση και η τεχνογνωσία από το αυστηρά επιλεγμένο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και η μεγάλη γκάμα τιμών που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Στα καταστήματα Kokkoris θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Πλ. Εσπερίδων 3, Γλυφάδα, 2108980850

Ο χάρτης

Πλ. Εσπερίδων 3

Τηλ. 210/8980850

Site: www.kokkorisoptics.gr

Facebook:


Οι επιχειρήσεις