White Monkey

-


Το αγαπημένο summer spot του Χαλανδρίου είναι σαν να έχει βγει από την εξωτική ταινία Blue Hawaii του Elvis Presley. Στην ανανεωμένη είσοδο φιγουράρουν μπαμπού και ψάθες και ένα μπαλκονάκι γεμάτο tiki totem (όρθια σταντ) για να διατηρείται μπαρίστικη διάθεση.

Βουτώντας πιο βαθιά, στον νέο κατάλογο, που συνεχίζει την pulp fiction ιστορία του, η τροπική θερμοκρασία ανεβαίνει και άλλο. Η φοβερή ομάδα της μπάρας, με τους Άγγελο Τριανταφυλλόπουλο, Σπύρο Τσοπελάκο, Μάριο Ραγούση και τη νέα γυναικεία προσθήκη, την Τίνα Σάρδης, έχει εξελίξει κλασικές tiki συνταγές και έχει ανεβάσει το γευστικό τους level.

Ξεκινήστε τσεκάροντας το αυθεντικό Mai Tai του Trader Vic, με τη White Monkey εκδοχή και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την σπιρτόζα και πιπεράτη tiki Margarita. Πολύ ευχάριστα, αρμονικά και δροσερά είναι τα Daiquiri, Mohito και Caipirinha, με κάθε γουλιά σε ταξιδεύουν παραλία.

Σημειώστε ότι προσεχώς θα λειτουργήσει κουζίνα με αντίστοιχες εξωτικές γεύσεις. Το ντεμπούτο ψήνεται σε λίγες μέρες με λαχταριστά Bao. Τέλος να έχετε το νου σας για τις εκδηλώσεις και τα lives που θα τρέξουν όλο το καλοκαίρι και βάζουν σε ρυθμό όλο τον πεζόδρομο της Γυφτοπούλου.

Ο χάρτης

Γρ. Γυφτοπούλου 6, Χαλάνδρι

Τηλ. 6972446697

Site:

Facebook: facebook.com/thewhitemonkeybar


Τα bars