Abbey Kitchen Bar

-


Το urban στέκι της Πάτρας, το Abbey Kitchen bar βρίσκεται σε καλοκαιρινό αναβρασμό. Φρέσκαρε τους χώρους του και τα μενού της κουζίνας και της μπάρας κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Σε ότι αφορά τα cocktails στις προτάσεις έχουν ενσωματωθεί με δημιουργικό τρόπο οι τελευταίες τάσεις του fine drinking, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα δυνατών μείξεων προσαρμοσμένων σε κάθε γευστική απαίτηση.

Πολλά είναι ιδιαίτερα, πρωτότυπα και ευχάριστα, αξίζει όμως κάποιος να δοκιμάσει τη συλλογή με τα παλαιωμένα, όπως το Negroni που ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια. Μην παραλείψετε να πάρετε το σύνθετο Celtic, με βάση το ουίσκι και τα γοητευτικά αρώματα ρόκας και μαρμελάδας σύκου.

Η κουζίνα κινείται ευρηματικά γύρω από τη Μεσόγειο, αξιοποιώντας φρέσκα υλικά και νέες τεχνικές. Έντονο ενδιαφέρον έχει η καινούργια πρόταση για το πρωινό γεύμα, τα «Healty Habits» που επιμελείται η Μαριάννα Μπόικου και περιλαμβάνει εκτός των άλλων ολόφρεσκους χυμούς και σπιτικές μπάρες δημητριακών.

Επιστρέφοντας στο «πίνειν» η κάβα συγκεντρώνει μια εντυπωσιακή συλλογή ετικετών σε όλες τις κατηγορίες ποτών, με έμφαση σε τοπικά και εγχώρια αποστάγματα. Στα άμεσα μάλιστα σχέδια είναι ένας κύκλος γευσιγνωσιών ultra premium αποσταγμάτων της Pernod Ricard.

Ο χάρτης

Αθανασίου Διάκου 31-35, Πάτρα

Τηλ. 2610 362549

Site:

Facebook: www.facebook.com/AbbeyKitchenBar


Τα bars