City Zen

-


Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στο Μοναστηράκι θα βρείτε το City Zen, που εδώ και μερικά χρόνια έχει εξελιχθεί στο talk of the town για την απαράμιλλη θέα στην Ακρόπολη και τις γευστικές προτάσεις του. Στους δύο τελευταίους ορόφους, σ' ένα πανέμορφο νεοκλασικό, θα βρεθείτε από το πρωί, για να απολαύσετε εξαιρετικό καφέ σε συνδυασμό με πρωινό και brunch.

Στην κουζίνα τα πιάτα υπογράφει ο εξαίρετος chef Αλέξανδρος Καρανικόλας και οι επιρροές είναι από την ελληνική, ιταλική αλλά και ιαπωνική κουζίνα. Στο brunch τα highlights είναι η αλμυρή βάφλα και τα corn dogs, ενώ ιδιαίτερες επιλογές για τα κυρίως γεύματά σας είναι το αρωματικό picanha και το ζουμερό ψαρονέφρι μενταγιόν.

Στο Roof bar το βράδυ οι ρυθμοί ανεβαίνουν και τα cocktails έρχονται σε πρώτο πλάνο με φρέσκες καλοκαιρινές μίξεις και εκλεκτά υλικά, εμπνεύσεις του ταλαντούχου Παύλου Γάτσιου. Θα επιλέξετε ανάμεσα σε μοναδικές signature προτάσεις, ευφάνταστα twist σε κλασικά, αλλά και long drinks και sangrias.

Στην κουζίνα και το bar του City Ζen οι γευστικές προτάσεις είναι σχεδιασμένες για να δένουν αρμονικά μεταξύ τους, το ίδιο αρμονικά επιλέγονται και οι μουσικές από τον Ντένη Βαγγόπουλο για την απόλυτη εμπειρία με φόντο την Ακρόπολη.

Ο χάρτης

Μητροπόλεως και Αιόλου 11 (4ος όροφος), Μοναστηράκι

Τηλ. 2103254942

Site:

Facebook:


Τα bars