Beauty killed the beast

-


Το πανέμορφο bar-restaurant στον Κεραμεικό, που αποτέλεσε μία από τις πιο hot αφίξεις της φετινής σεζόν, υποδέχεται το καλοκαίρι ομορφότερο από ποτέ, με τραπεζάκια έξω στον πεζόδρομο της οδού Παραμυθίας με την ξεχωριστή urban αύρα.

Στο χαλαρό αυτό σκηνικό, αλλά και στις ψηλοτάβανες σάλες της μονοκατοικίας του ’30 με το ιδιαίτερο ντιζάιν-πάτσγουορκ, οι comfort cosmopolitan γεύσεις ενισχύουν την κουλτούρα της μοιρασιάς και συνδυάζονται ιδανικά με τις προτάσεις της cocktail list ενός από τα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας, σύμφωνα με τα Αθηνόραμα Bar Awards. Για το καλοκαίρι προτείνουν δροσερές μίξεις με μανταρίνια, πεπόνια, σύκα και παντζάρια, όπως και ιδιαίτερες aperitivo και long drink επιλογές.

Η κουζίνα «τσιμπολογεί» αρώματα και τάσεις από τη Μεσόγειο και τον κόσμο με έξυπνες σαλάτες όπως αυτή με κοτόπουλο, δίχρωμη κινόα, κολοκύθα και αγγούρι, αρωματικά bao buns, χειροποίητες πίτσες με Italian style ζύμη και ολόφρεσκα υλικά, γευστικότατα tacos, Black Angus burger και δυνατά γλυκά, όπως το αιθέριο μπανόφι με παγωτό καραμέλα.

Ο χάρτης

Παραμυθιάς 14, Κεραμεικός

Τηλ. 2105240117

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/Beauty-Killed-the-Beast-125868194726894/


Τα bars