Villa Grigio 46

-


Μια βόλτα στα Νότια, στο Παλιό Φάληρο, είναι αρκετή για να πάρουμε μια καλή γεύση από ιταλική εξοχή. Στο Villa Grigio 46, είναι σαν να μπαίνεις σ' ένα κήπο αρχοντικού της Τοσκάνης. Είσαι περιτριγυρισμένος από ψηλά δέντρα, ωραία φυτά, σκαλιστά λευκά σαλονάκια, που δημιουργούν ήσυχες γωνιές και εντυπωσιακά μικρά οκτάγωνα πλακάκια. Η ίδια φινετσάτη αισθητική επικρατεί και στο εσωτερικό του πανέμορφου ανακαινισμένου αστικού κτίσματος, όπου ξεχωρίζουν τα έργα τέχνης και η μεγάλη μπάρα.

Κάθε μέρα ο κήπος γεμίζει κόσμο από νωρίς για ένα γευστικό aperitivo. H λίστα έχει πολύ καλές εκδοχές Negroni, Bellini, Rossini και πέντε διαφορετικές παραλλαγές του Spritz, που μπαίνουν στα οπωσδήποτε της δοκιμής. Όλα συνοδεύονται από εξαιρετικές ιταλικές μπουκιές, όπως tramezzini και φοκατσίνια. Πολύ καλή επίσης είναι η λίστα κρασιών, με ιδιαίτερες επιλογές από όλον τον κόσμο, από τις οποίες 15 σερβίρονται σε ποτήρι.

Δυνατό χαρτί είναι τα Κυριακάτικα brunch που ξεφεύγουν από τη πεπατημένη και έχουν πρωτοποριακά concept όπως τα παραμύθια του Disney ή οι βυζαντινές γεύσεις. Όσον αφορά την μουσική γίνονται συχνά live χωρίς προειδοποίηση σε jazz και swing ήχους.

Ο χάρτης

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο

Τηλ. 2109812080

Site: http://www.villagrigio46.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/villagrigio/


Τα bars