Najbarajo

-


Βρίσκεστε στην πολυσύχναστη γειτονιά του Χαλανδρίου και ενώ διασχίζετε την πολύβουη Παπανδρέου στον αριθμό 38, την προσοχή σας τραβά η στοά Παντίρη, από όπου έρχονται ωραίες μουσικές ανακατεμένες με γέλια και συνομιλίες. Αποφασισμένοι να την ανακαλύψετε, στο τέλος της στοάς θα βρεθείτε στην πιο χρωματιστή και χαρούμενη αυλή της πόλης.

Πρόκειται για το καλά κρυμμένο all day καλοκαιρινό spot του Χαλανδρίου, το Najbarajo (Ναμπαράχο) που στην διεθνή διάλεκτο esperado σημαίνει «γειτονιά». Μπαίνοντας στην εσωτερική αυλή του, ξεχνάς ότι είσαι στην Αθήνα και βρίσκεσαι στην κοινόχρηστη αυλή μιας πολύχρωμης γειτονιάς, εμπνευσμένη από τα Cinque Terre, τα παραθαλάσσια χωριά της Ιταλίας, όπου οι ναυτικοί, για να μπορούν να τα αναγνωρίσουν από μακριά, έβαφαν τα σπίτια τους με έντονα χρώματα.

Σε αυτό το πολύχρωμο και χαρούμενο σκηνικό έρχονται να προστεθούν κάθε λογής πρασινάδες και λουλούδια, όπως και ευφάνταστα τραπεζοκαθίσματα, που μοιάζει σαν ο κάθε ένοικος αυτής της πολύχρωμης γειτονιάς να έχει τοποθετήσει το δικό του στην αυλή, προσφέροντας στην πολυσυλλεκτική αισθητική του χώρου.

Σε αυτό το fun και άκρως καλοκαιρινό σκηνικό θα βρεθείτε από νωρίς το πρωί για εκλεκτές ποικιλίες καφέ, δροσιστικούς χυμούς, χορταστικά smoothies, διάφορα τσιμπολογήματα, ενώ τα Σαββατοκύριακα για brunch μέχρι αργά το απόγευμα.

Τα βράδια οι ρυθμοί ανεβαίνουν με μουσικές από soul, jazz και funk επιρροές και η χαλαρή αυλή του Najbarajo μεταμορφώνεται στο place to be για την καλοκαιρινή σας έξοδο. Την σκυτάλη παίρνουν τα ευφάνταστα cocktails από την ανανεωμένη λίστα και στα shakers αναμειγνύονται καλοκαιρινά spirits, με εσπεριδοειδή και αρώματα της Μεσογείου, όπως θυμάρι και περγαμόντο, που υπόσχονται να σας συναρπάσουν.

Ο χάρτης

Α. Παπανδρέου 38, Χαλάνδρι

Τηλ. 2106856736

Site:

Facebook: https://www.facebook.com/najbarajo/


Τα bars