Aventador Prime meat House, Roof Garden

-


Πριν από λίγο καιρό άνοιξε στα Μελίσσια ένας πολυχώρος, που παίζει ανάμεσα σε πολλές premium κατηγορίες γεύσης, ροφημάτων και cocktails. Πιο πρόσφατη προσθήκη στο ταμπλό των summer προτάσεων του, είναι το εντυπωσιακό roof garden, με την Αθήνα στο πιάτο.

Για το υπόλοιπο νόστιμο γαρνίρισμα, υπεύθυνος είναι ο ταλαντούχος chef Γιάννης Στανίτσας, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια σειρά από παιχνιδιάρικα finger food, που κουμπώνουν άψογα με τις πρωτότυπες και φευγάτες συνταγές cocktails, του βραβευμένου bartender Δημήτρη Παπαιωάννου.

To καλά συγχρονισμένο δίδυμο έχει ενώσει τις δυνάμεις του, πέρα από την «καταπράσινη» ταράτσα με τα φοβερά φωτορυθμικά και σε άλλο χώρο του Aventador, στο κομψό εστιατόριο του ισογείου, το “The Cellar House”.  Εκεί το μενού κινείται σε ελληνικά πιάτα, με ισπανικές επιρροές, εστιασμένα στο ποιοτικό κρέας.

Στους δυο πρώτους ορόφους βρίσκουμε εξαιρετικό φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ με την υπογραφή των Hand Pickers Coffee Roasters και τη Φάρμα Κατερίνα, ένα διαλεκτό κρεοπωλείο- deli.

Ο χάρτης

Λεωφ. Πεντέλης 125, Μελίσσια

Τηλ. 2182189436-8

Site: www.aventador.gr

Facebook: https://www.facebook.com/Aventador-Prime-Meat-House-1981465262106551/


Τα bars