Upupa Epops

-


Ένα από τα πιο όμορφα bar της Αθήνας έχει σήμα κατατεθέν την κουκλίστικη αυλή, που χωράει ανάμεσα σε δυο εντυπωσιακά κτίρια του 1930. Η αισθητική του χώρου ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικό και τις σύγχρονες διακοσμητικές πινελιές, με επιρροές από το Μεξικό και το Μαρόκο.

Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες το Upupa Epops απλώνεται στον απέναντι πεζόδρομο ανεβάζοντας τη δράση του στην αυλή και στα τραπεζάκια έξω. Σε απόλυτη αρμονία με το χώρο είναι τα cocktails. Ιδιαίτερες, ευρηματικές και δημιουργικές μείξεις κάνουν focus στα spirtis και τα φρέσκα υλικά.

Ο πρώτος κατάλογος έδωσε το στίγμα και μερικά best sellers, που πλέον έχουν γίνει classics, όπως το εξωτικό Lili Coi και το φρουτώδες Amnesia. Στα new commers, ήδη έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, το Picante, που παντρεύει την τεκίλα με το mezcal και το Clockwork orange με gin, εσπεριδοειδή και βότανα.

Αυτοί που αγαπάνε τα spirits θα βρουν μια πλούσια λίστα με συλλεκτικές ετικέτες, που μπορούν να δοκιμάσουν σε μισή μεζούρα. Ενδιαφέρον έχουν επίσης οι συνοδευτικές γευστικές προτάσεις με highligts τα φρέσκα ζυμαρικά και τις vegan επιλογές. Σημειώστε ότι κάθε μέρα σερβίρεται brunch με νόστιμες εκδοχές του αβγού.

Ο χάρτης

Αλκμήνης 7, Κ. Πετράλωνα

Τηλ. 2121055214

Site:

Facebook: facebook.com/upupaepopsthebar2016


Τα bars