Galaxy Bar Restaurant

-


Ανεβαίνοντας στον 13ο όροφο του ξενοδοχείου Hilton, στο στιλάτο Galaxy Bar, η πανοραμική θέα σου κόβει την ανάσα και αποτελεί από μόνη της λόγο, για να περάσεις εκεί τα καλοκαιρινά σου βράδια. Ωστόσο το κοσμοπολίτικο bar restaurant έχει γράψει ιστορία και για τις καινοτόμες γευστικές προτάσεις του.

Στο φετινό καλοκαιρινό μενού ο executive chef του Hilton Κώστας Αθανασίου, μαζί με τον chef του Galaxy Παναγιώτη Αναστασίου, έχουν επιμεληθεί συνταγές που περιστρέφονται γύρω από διαλεκτά ελληνικά προϊόντα.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε πιάτα, όπως η εμβληματική Αθηναϊκή σαλάτα με αναβαθμισμένο dna. Θα το καταλάβετε με μια μπουκιά, που περιέχει ροφό ποσέ με μαγιονέζα σφαίρας ούζου και κράκερ ταπιόκας. Εξίσου ραφιναρισμένο είναι το παστίτσιο με χειροποίητο ραβιόλι. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το ελληνικό burger με γυλωμένη μανούρα Σίφνου.

Γι' αυτούς που επιθυμούν έθνικ, εννοείται ότι παραμένουν οι αγαπημένες επιλογές του sushi bar, όπως το Dragon Roll με γαρίδα. Ενδιαφέρον έχει να κάνετε food pairing με τα φινετσάτα cocktails. Η καλοκαιρινή κολεξιόν περιλαμβάνει ωραία aperitivo και premium twist κλασικών.

Ο χάρτης

(ξεν. «Hilton») Βασ. Σοφίας 46, Iλίσια

Τηλ. 2107281402-3

Site: https://www.hiltonathens.gr/galaxy/

Facebook: https://www.facebook.com/galaxybarrestaurant/


Τα bars