Ο Tom Holland γίνεται Ρωμαίος στο θέατρο

Είναι η πρώτη φορά που ο βρετανός ηθοποιός και χορευτής θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή ως ενήλικας.

Tom Holland Gregg DeGuire/WireImage©

O Tom Holland θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Ρωμαίου σε μια νέα θεατρική παραγωγή στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου στη ρομαντική τραγωδίας του Σαίξπιρ "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Είναι η πρώτη φορά που ο βρετανός ηθοποιός και χορευτής θα εμφανιστεί στη σκηνή ως ενήλικας, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στο "Billy Elliot The Musical" ως παιδί.

Το έργο θα σκηνοθετήσει ο Jamie Lloyd, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την αναβίωση του "Sunset Boulevard" του Andrew Lloyd Webber με πρωταγωνίστρια τη Nicole Scherzinger.

Η παράσταση ανεβαίνει στο "Duke of York's Theatre" από τις 11 Μαΐου έως τις 3 Αυγούστου.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης υπογράμμισε σε δήλωσή του: "Ο Tom Holland είναι ένας από τους σπουδαιότερους, πιο συναρπαστικούς νέους ηθοποιούς στον κόσμο. Είναι τιμή να τον καλωσορίζουμε πίσω στο Γουέστ Εντ".

Ο 27χρονος ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Spider-Man στις πρόσφατες ταινίες με υπερήρωες συμπεριλαμβανομένων των Spider-Man: Homecoming και Spider-Man: Far From Home.

Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ποια θα υποδυθεί την Ιουλιέτα στην παραγωγή, αλλά οι διοργανωτές είπαν ότι θα ανακοινώσουν και άλλα νέα για το κάστινγκ σε εύθετο χρόνο.

Πηγή: esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Θέατρο του Νέου Κόσμου: Ένας χειμώνας γεμάτος συγκίνηση, ένταση και σάτιρα

Τέσσερις παραστάσεις, τέσσερις μοναδικές θεατρικές εμπειρίες που υπόσχονται να σας καθηλώσουν, να σας συγκινήσουν και να σας ταξιδέψουν σε κόσμους απρόβλεπτους και μαγικούς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/12/2025

'Ατυχές πήδημα ή Παλαβό πορνό' για λίγο ακόμα στο ΠΛΥΦΑ

Το "Ατυχές πήδημα ή Παλαβό πορνό" στο ΠΛΥΦΑ μετρά πλέον αντίστροφα προς την ολοκλήρωσή του. Το έργο που βασίζεται στο σενάριο της ομότιτλης, βραβευμένης ξεχειλίζει από καυστικό χιούμορ και κοινωνική αιχμηρότητα.

Βραβεία "Κάρολος Κουν" και Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2024/25

Το Βραβείο Σκηνοθεσίας Ελληνικού Έργου απονεμήθηκε στον Κωνσταντίνο Ντέλλα για την παράσταση "Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα" στα Βραβεία "Κάρολος Κουν" και στα Βραβεία Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2024/25.

Σώμα και Λόγος: Διεπιστημονικοί Διάλογοι στον Προθάλαμο Δ του Εθνικού Θεάτρου

Ο Προθάλαμος Δ’ του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει μια μοναδική συνάντηση επιστήμης και μουσικής την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, με τον καρδιολόγο Δρ. Γεώργιο Ντάγγα και τη σοπράνο Μυρτώ Παπαθανασίου σε διάλογο γύρω από την καρδιά.

"Λόλα": Πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παράσταση

Η "Λόλα" ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς με τους Έλλη Τρίγγου, Γιάννη Στάνκογλου και Γιώργο Γάλλο σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, ζωντανεύοντας για πρώτη φορά στη σκηνή τη διαχρονική ιστορία του θρυλικού φιλμ νουάρ.

Ταξίδι στην ονειρική "Αλεξάνδρεια" με αφετηρία το Θέατρο Παλλάς

Ο Φωκάς Ευαγγελινός υπογράφει μια μεγάλη θεατρική παραγωγή εποχής, που επιχειρεί να ζωντανέψει στη σκηνή την ακμή, τις αντιθέσεις και το συγκινησιακό φορτίο της μυθικής πόλης του Μεσοπολέμου.

"Άμλετ*": Η σαιξπηρική τραγωδία στον σύγχρονο κόσμο της εξουσίας

Η Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη σκηνοθετεί τον "Άμλετ*" του Ανδρέα Φλουράκη που μεταφέρει το κλασικό έργο του Σαίξπηρ σε μια σύγχρονη πολυεθνική. Διατηρώντας την πλοκή και τους χαρακτήρες, φωτίζει διαχρονικά ερωτήματα για την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την ηθική μέσα στον κόσμο της εξουσίας.