Ο Tom Holland γίνεται Ρωμαίος στο θέατρο

Είναι η πρώτη φορά που ο βρετανός ηθοποιός και χορευτής θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή ως ενήλικας.

Tom Holland Gregg DeGuire/WireImage©

O Tom Holland θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Ρωμαίου σε μια νέα θεατρική παραγωγή στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου στη ρομαντική τραγωδίας του Σαίξπιρ "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Είναι η πρώτη φορά που ο βρετανός ηθοποιός και χορευτής θα εμφανιστεί στη σκηνή ως ενήλικας, έχοντας πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στο "Billy Elliot The Musical" ως παιδί.

Το έργο θα σκηνοθετήσει ο Jamie Lloyd, ο οποίος πρόσφατα ανέλαβε την αναβίωση του "Sunset Boulevard" του Andrew Lloyd Webber με πρωταγωνίστρια τη Nicole Scherzinger.

Η παράσταση ανεβαίνει στο "Duke of York's Theatre" από τις 11 Μαΐου έως τις 3 Αυγούστου.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης υπογράμμισε σε δήλωσή του: "Ο Tom Holland είναι ένας από τους σπουδαιότερους, πιο συναρπαστικούς νέους ηθοποιούς στον κόσμο. Είναι τιμή να τον καλωσορίζουμε πίσω στο Γουέστ Εντ".

Ο 27χρονος ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Spider-Man στις πρόσφατες ταινίες με υπερήρωες συμπεριλαμβανομένων των Spider-Man: Homecoming και Spider-Man: Far From Home.

Δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ποια θα υποδυθεί την Ιουλιέτα στην παραγωγή, αλλά οι διοργανωτές είπαν ότι θα ανακοινώσουν και άλλα νέα για το κάστινγκ σε εύθετο χρόνο.

Πηγή: esquire.com.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ο Φιάκας" : Ο Οδυσσέας Σταμούλης μπαίνει στην παρέα της απίθανης κωμωδίας του Από Μηχανής

Η διαχρονική κωμωδία του Δημοσθένη Κ. Μισιτζή "Ο Φιάκας" συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία με τον Οδυσσέα Σταμούλη και τον Δημήτρη Μυλωνά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/01/2026

Ο "Βυσσινόκηπος" ανθίζει στη σκηνή του Πορεία με Τάρλοου – Καλτσίκη

Ο Δημήτρης Τάρλοου επιστρέφει στον Τσέχοφ και θα σκηνοθετήσει τον "Βυσσινόκηπο" με την Αλεξια Καλτσίκη στο ρόλο της Λιούμποφ Αντρέγεβνα.

"Push Up": Ένας καυστικός καθρέφτης του σύγχρονου εργασιακού κόσμου

Χιούμορ και ανατροπές πυροδοτούν τη δράση στο "Push Up" του Roland Schimmelpfennig που ανεβαίνει στο Θέατρο ΕΛΕΡ – Ελένη Ερήμου, σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία της Έφης Ρευματά, για 12 μόνο παραστάσεις.

Η βία που βαφτίστηκε ελευθερία: η Ειρήνη Λαμπρινοπούλου μιλά για τη "Μαρτυρία μιας κλεμμένης εφηβείας"

Η Ειρήνη Λαμπρινοπούλου σκηνοθετεί το συγκλονιστικό "Μαρτυρία μιας κλεμμένης εφηβείας" της Vanessa Springora. Με αφορμή την πρεμιέρα στο Θέατρο Τέχνης, μας μιλά για τη συναίνεση όταν το σώμα είναι παιδικό, για την εξουσία που κρύφτηκε πίσω από τη λογοτεχνία και για τη σιωπή που έγινε τραύμα. Φέρνει στη σκηνή μια αναγκαία, επώδυνη αλήθεια-εδώ, σήμερα, τώρα.

Εσύ ψήφισες τις καλύτερες παραστάσεις που έχεις δει μέχρι στιγμής;

Η θεατρική σεζόν 2025-2026 έχει ζεσταθεί για τα καλά μετρώντας sold out και ξεχωριστές παραστάσεις και τώρα μπορείς να ψηφίσεις τις καλύτερες!

"Cabaret": Ακρόαση για το εμβληματικό έργο του μουσικού θεάτρου

Χορευτές/τριες και τραγουδιστές με έντονη σκηνική παρουσία αναζητούν οι Θεατρικές Παραγωγές Τάγαρης για το εμβληματικό μιούζικαλ "Cabaret".

Πρεμιέρα για την "Αντιγόνη" του Θανάση Σαράντου στις Ροές

Η διάσημη τραγωδία του Σοφοκλή "Αντιγόνη", που θίγει διαχρονικά θέματα σύγκρουσης ηθικής/θεϊκής ευθύνης και κρατικού νόμου, μετατρέπεται σε πολιτικό θρίλερ κινηματογραφικού ρυθμού και ανεβαίνει για λίγες μόνο παραστάσεις.