Τοσίτσα 3

Tηλ:

Εκθέσεις

Beatrice Bonino: Το αντίθετο του εύκολου καρπού

  • Μεικτά Μέσα

Είναι εύκολο να επικεντρωθεί κανείς στις υλικές πτυχές του έργου της Μπεατρίτσε Μπονίνο: σιλικόνη, πλαστικά, χαρτί και χαρτόνι, κουτιά συσκευασίας και μεταξωτά υφάσματα που αποκρύπτουν ή πλαισιώνουν άλλα τεχνητά υλικά, ευρήματα και κατασκευασμένα αντικείμενα — όπως κορδέλες, φιόγκοι και ενδύματα — ή πιο ευάλωτη ύλη, όπως τριαντάφυλλα, κραγιόν ή σοκολάτες τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο. Με βασικούς θεματικούς άξονες τη μνήμη και την αξία, η καλλιτέχνιδα κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και μέσω των έργων της δημιουργεί μια διαρκή ολίσθηση ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν.

Ώρες λειτουργίας: Τετ.-Σαβ. 2-7 μ.μ. και κατόπιν ραντεβού

  • Εως: 12/09

Ανδρέας Εμπειρίκος: Φωτογραφίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά

  • Φωτογραφία

Η Eleftheria Tseliou Gallery παρουσιάζει 54 φωτογραφίες του καλλιτέχνη από την περίοδο 1952 - 1962, οι οποίες παρουσιάζονται στο πλαίσιο του νέου πρότζεκτ στο κτίριο της οδού Τοσίτσα 3. Στο εικαστικό εγχείρημα συμμετέχουν επίσης οι χώροι τέχνης Hot Wheels Athens London και Radio Athènes.

Ώρες λειτουργίας: Τετ.-Σαβ. 2-7 μ.μ. και κατόπιν ραντεβού

  • Εως: 12/09

Alvaro Barrington, Helen Marten, Ceidra Moon Murphy, Zazou Roddam, Marina Xenofontos: GMT

  • Μεικτά Μέσα

Η γκαλερί Hot Wheels Athens London αναδεικνύει τις φωνές καλλιτεχνών που συνδέονται ποικιλοτρόπως με το Λονδίνο. Μέσα από συλλογικές παρουσιάσεις μεμονωμένων πρακτικών, η έκθεση εξετάζει τη σύγχρονη εικαστική σκηνή του Λονδίνου, η οποία διαμορφώνεται από διαγενεακές φωνές, ποικίλες υλικές προσεγγίσεις και πολιτιστικές επενδύσεις που εκτείνονται πέρα από τα όρια του κόσμου της τέχνης.

Ώρες λειτουργίας: Τετ.-Σαβ. 2-7 μ.μ. και κατόπιν ραντεβού

  • Εως: 12/09