Η Αφροδίτη με το χρυσό μπικίνι

Το Μουσείο Ακρόπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), εγκαινιάζει μία νέα σειρά εκθέσεων «Περιοδικοί και απρόσμενοι επισκέπτες», με έργα από μουσεία του κόσμου που θα το επισκέπτονται κατά διαστήματα, είτε συνδεόμενα με κάποια εορταστική εκδήλωση είτε απρόσμενα, εμπλουτίζοντας έτσι την αισθητική και τη γνώση των επισκεπτών. Φέτος, η έμφαση δίδεται στην γυναικεία ομορφιά με ένα έργο γλυπτικής που ασκεί τη δική του γοητεία με το απαράμιλλο κάλλος της Αφροδίτης, θεάς της ομορφιάς. «Η Αφροδίτη με το χρυσό μπικίνι» προέρχεται από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Νάπολης και θα εκτίθεται στο ισόγειο του μουσείο έως τον Μάιο.

Μουσείο Ακρόπολης

Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15

Περισσότερα από 35 χρόνια επιστημονικής μελέτης χρειάστηκαν για τον τελικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης το 2000, ένα...

  • Ιστορικές - Αρχαιολογικές
  • τηλ.: 2109000900

Ώρες λειτουργίας: 8-31/3: Δευτ.-Πεμ.: 9 π.μ. – 5 μ.μ., Παρ.: 9 π.μ. – 10 μ.μ., Σαβ., Κυρ.: 9 π.μ. – 8 μ.μ. και 1/4-28/5: Δευτ.: 9 π.μ. – 5 μ.μ., Τρ., Τετ., Πεμ., Σαβ., Κυρ.: 9 π.μ. – 8 μ.μ., Παρ.: 9 π.μ. – 10 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη