Στις Εκδόσεις Ψυχογιός με νέο μυθιστόρημα ο Απόστολος Δοξιάδης

Tο μυθιστόρημα του συγγραφέα με τίτλο «Γαλανόσκυλος» αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026.

Απόστολος Δοξιάδης

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός, καλωσορίζουν τον Απόστολο Δοξιάδη και το μυθιστόρημά του "Γαλανόσκυλος", που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026.

Ο Απόστολος Δοξιάδης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες συγγραφείς διεθνώς. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από τριάντα γλώσσες, έχουν τιμηθεί με διεθνή βραβεία, έχουν σημειώσει εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις και έχουν φιγουράρει στη #1 θέση των μπεστ σέλερ των New York Times επί πολλές εβδομάδες.

Εκτός από τα πέντε μυθιστορήματά και το graphic novel Logicomix, έχει γράψει τα τελευταία χρόνια δοκίμια, βιωματικά βιβλία και προσωπικές μυθιστορίες.

Ο "Γαλανόσκυλος" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ο συγγραφέας της "Τελειότητας" έρχεται στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο της νέας δράσης "Συγγραφείς, βιβλία, ιδέες" που διοργανώνουν το Ελληνικό Ίδρυμα Βιβλίου και Πολιτισμού και το Μέγαρο Μουσικής θα έρθει στην Ελλάδα ο Βιντσέντζο Λατρόνικο, όπως και οι Γκρέγκορυ Τζουσντάνις και Γιώργος Βαρουξάκης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/12/2025

Η πολύτιμη συλλογή του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών σε έναν αφιερωματικό τόμο

Παρουσιάστηκε ο 24ος τόμος της εκδοτικής σειράς "Ο Κύκλος των Μουσείων" από τη LAMDA Development.

Την ασυνέχεια της αθηναϊκής καθημερινότητας εξερευνά το cross section archive

Η έκθεση στο Circuits and Currents προτείνει μια αναστοχαστική ανάγνωση της παύσης, που εξάγεται από τις πραγματικότητες της καθημερινής ζωής στην πόλη.

Μικρά ζωγραφικά έργα για καλό σκοπό στη Sianti Gallery

Η συνεργασία της γκαλερί με τον Σύλλογο Φίλων παιδιών με καρκίνο, "Ελπίδα", συνεχίζεται για ένατη χρονιά.

Τα δικαιώματα των νεότερων γενεών αποτυπώνονται σε μια έκθεση φωτογραφίας

Μία έκθεση από τα παιδιά του Εργαστηρίου Πολιτισμού και του Εφηβικού Δικτύου.

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή φοράει τα γιορτινά του

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια στο μουσείο της Ερατοσθένους.

"Μίτοι για την εποχή μας": Παράλληλες εκδηλώσεις στην έκθεση του Λόφος art project

Το παράλληλο πρόγραμμα της έκθεσης ξετυλίγει το νήμα που συνδέει τα έργα των 42 σύγχρονων καλλιτεχνών.