Το Hunny Bunny υποδέχεται το "Εκεί που σκάει το Ρήμα"

Το μπαρ θα φιλοξενήσει την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Μιχάλη Τσιανίκα.

Βιβλία_generic © Shutterstock

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 19.30  θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μιχάλη Τσιανίκα "Εκεί που σκάει το Ρήμα" (εκδόσεις Πάραλος) στο μπαρ Hunny Bunny (Τοσίτσα 6, Εξάρχεια). Πρόκειται για μια συλλογή με ποιητικά στιγμιότυπα και αφορισμούς. Τα έσοδα από τη διάθεση αντιτύπων θα δοθούν για την ενίσχυση των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ).

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μιχάλης Τσιανίκας γεννήθηκε στην Ανατολή Λαρίσης. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη Γαλλία. Από το 1998 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Φλίντερς της Νοτίου Αυστραλίας. Έργα του: "Ο Φλωμπέρ στην Ελλάδα", δοκίμιο, Καστανιώτης 1997. "Λευκές Στιγμές στην ποίηση", δοκίμια, Καστανιώτης 1998. "Σεφέρης: Με τους ρυθμούς των αλόγων", Κανάκης 2000, "Παρακείμενος λόγος", δοκίμια, ΕΚΕΜΕ, Μελβούρνη 2001. "Το όνομα της Αμμοχώστου. Μια κριτική προσέγγιση στην Αμμόχωστο Βασιλεύουσα" του Κυριάκου Χαραλαμπίδη", Ίνδικτος 2003. "Τα δάχτυλα στο δέρμα: Κριτικά κείμενα για τη λογοτεχνία", Κανάκη, Αθήνα 2003. "Τα Έθνη: Το συγγραφικό χρονικό των ασθενών και οδοιπόρων του Γιώργου Θεοτοκά", Ίδρυμα Κώστα και Ελένης Ουράνη, Αθήνα 2003.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Τρεις εκθέσεις που πρέπει να δεις πριν κατεβάσουν αυλαία

Πρωτότυπα εγχειρήματα από γυναίκες εικαστικούς και μία ομαδική έκθεση που ολοκληρώνονται τις επόμενες μέρες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
05/09/2025

"Οι μεταλλάξεις": Νέο σουρεάλ και χιομοριστικό βιβλίο από τις εκδόσεις Carnivora

Ο Χόρχε Κομενσάλ αφηγείται την παράδοξη ιστορία ενός δικηγόρου που δεν μπορούσε πια να μιλήσει εξαιτίας μιας αρρώστιας κι έτσι ανατράπηκε η ζωή του.

"Spiritus Loci": Πώς εξερευνάς την "επιδερμίδα" του τοπίου;

Γλυπτικά και ζωγραφικά έργα διερευνούν την εννοιολογική κατασκευή του τοπίου.

Τρεις συγγραφείς μιλούν για τη ζωγραφική του Αλέκου Κυραρίνη

Με αφορμή την έκθεση "Χρώμα Κόκκινο" στην γκαλερί Citronne.

"Soft Walls": Ένα πολυεπίπεδο πρότζεκτ αφιερωμένο στη φωτογραφία

Η φωτογραφική ομάδα blink παρουσιάζει το αποτύπωμα μιας τριετούς φωτογραφικής διαδικασίας.

Τι δεν θα χάσουμε στο πρώτο τριήμερο του 53ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως

Συναυλία με τους Vanila Swing, πάρτι, δραστηριότητες για παιδιά όπως παράσταση μάγου και έκθεση Playmobil, και όλα όσα κάνουν άχαστο το πρώτο τριήμερο του φεστιβάλ 5-7/9.

Μία διεθνής έκθεση τέχνης κάνει στάση στο St. George Lycabettus

Το "Crosslines" για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του Global Tour 2025- Europe.