Όλα όσα θα δούμε στο 1927 art space

Το 1927 art space παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, την έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, ως κεντρική δράση της θεματικής Land Rights.

Προσεχώς στο 1927

Το 1927 art space παρουσιάζει εργαστήρια από την ομάδα VULNUS που επικεντρώνονται στην παραγωγή έρευνας και περφόρμανς, αναλόγια του Αλέξανδρου Λαγόπουλου και του Μικέλε Σαντέραμο και μια έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, ως κεντρική δράση της θεματικής "Land Rights". 

Το πρόγραμμα

Εργαστήριο: Δημόσιος χώρος και συλλογική αφήγηση (21-23/11)

Η ομάδα VULNUS που επικεντρώνεται στην παραγωγή έρευνας και περφόρμανς σε συνεργασία με κατά τόπους κοινότητες, έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί τη μεθοδολογία της με καλλιτέχνες, ακτιβιστές, πολίτες. Σε τρείς συναντήσεις (21, 22 και 23/11) θα μας απασχολήσει το πώς το προσωπικό βίωμα στο δημόσιο χώρο μπορεί να μετουσιωθεί, μέσω κειμένου, εικόνας και ήχου, σε συλλογική περφόρμανς. 

To εργαστήριο αποτελεί την εναρκτήρια για φέτος δράση της πολυθεματικής σειράς "Land Rights". H επίσκεψη της ομάδας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Institut Ramon Llul. Εγγραφές εδώ.

Τελευταία αναγγελία του Αλέξανδρου Λαγόπουλου (25/10)

Ο συγγραφέας, ηθοποιός και συνεργάτης του 1927 art space Αλέξανδρος Λαγόπουλος παρουσιάζει σε μορφή αναλογίου το έργο του "Η Τελευταία Αναγγελία" που πρόσφατα διακρίθηκε απο τον οργανισμό Eurodram.

Είσοδος ελεύθερη | Κρατήσεις θέσεων στο 1927bts@gmail.com ή στο 2114140970 

Ιστορία Ερωτα και Ποδοσφαίρου, του Μικέλε Σαντέραμο (5/11)

Το 1927 φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο του διακεκριμένου σύγχρονου Ιταλού συγγραφέα Μικέλε Σαντέραμο σε μετάφραση της Ακτίνας Σταθάκη. Μια ιστορία για ένα αυτοσχέδιο μουντιάλ, έναν παράταιρο έρωτα κι ένα μοιραίο στοίχημα. Το αναλόγιο θα πραγματοποιηθεί παρουσία του συγγγραφέα.

Είσοδος ελεύθερη | Κρατήσεις θέσεων στο 1927bts@gmail.com ή στο 2114140970 

Έκθεση "Land Rights" (11/11)

Η κεντρική δράση της θεματικής Land Rights είναι η ομώνυμη έκθεση που περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικές εγκαταστάσεις καλλιτεχνών απο Περού, Μαλάουι, Σερβία, Νότιο Αφρική, Ελλάδα, Καναδά και Τσεχία, και επιχειρεί να φωτίσει το θέμα των δικαιωμάτων της φύσης/στη φύση. Η έκθεση κάνει εγκαίνια την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Tην άνοιξη αν δεν τη βρεις, τη φτιάχνεις": Η Ελένη Κανελλοπούλου συνθέτει ένα ανοιξιάτικο σκηνικό από κεραμικά

Ο τίτλος της έκθεσης είναι εμπνευσμένος από το ποιητικό έργο του Ελύτη "Εκ Του Πλησίον".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/04/2024

9 στοιχεία που δε γνωρίζετε για το "Ξηρόμερο", την ελληνική εκπροσώπηση στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας

Ο επιμελητής Πάνος Γιαννικόπουλος γράφει μερικά fun facts για την εικαστική εγκατάσταση που θα εγκαινιαστεί στην 60ή Μπιενάλε Βενετίας.

"Where flowers are singing": Η Βασιλική Κούκου ερμηνεύει τη ζωή μέσα από τα στάδια αυτο-δημιουργίας της φύσης

Στον χώρο της γκαλερί θα στηθεί μια εγκατάσταση όπου θα συνυπάρχουν ζωγραφικά έργα, υφασμάτινα πλάσματα και λουλούδια.

8+1 νέες κυκλοφορίες από τις εκδόσεις Διόπτρα περιμένουν να μπουν στα ράφια σας

Δύο πολύ σημαντικά βιβλία στον τομέα της προσωπικής ανάπτυξης, μεταφρασμένη, ελληνική και αστυνομική λογοτεχνία στις νέες εκδόσεις.

"because it’s Spring": Ο Φίλιππος Θεοδωρίδης σε φουλ ανοιξιάτικη διάθεση ζωγραφίζει λουλούδια στο iPad

Τα έργα με τους τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς θα εκτεθούν ως limited edition giclée prints υπογεγραμμένα από τον καλλιτέχνη.

Τελευταίες μέρες με την έκθεση "Χαιρώνεια" του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Η εντυπωσιακή έκθεση του μουσείου αφηγείται με ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της ελληνικής αρχαιότητας.