Όλα όσα θα δούμε στο 1927 art space

Το 1927 art space παρουσιάζει, μεταξύ άλλων, την έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, ως κεντρική δράση της θεματικής Land Rights.

Προσεχώς στο 1927

Το 1927 art space παρουσιάζει εργαστήρια από την ομάδα VULNUS που επικεντρώνονται στην παραγωγή έρευνας και περφόρμανς, αναλόγια του Αλέξανδρου Λαγόπουλου και του Μικέλε Σαντέραμο και μια έκθεση φωτογραφίας και βίντεο, ως κεντρική δράση της θεματικής "Land Rights". 

Το πρόγραμμα

Εργαστήριο: Δημόσιος χώρος και συλλογική αφήγηση (21-23/11)

Η ομάδα VULNUS που επικεντρώνεται στην παραγωγή έρευνας και περφόρμανς σε συνεργασία με κατά τόπους κοινότητες, έρχεται στην Αθήνα για να μοιραστεί τη μεθοδολογία της με καλλιτέχνες, ακτιβιστές, πολίτες. Σε τρείς συναντήσεις (21, 22 και 23/11) θα μας απασχολήσει το πώς το προσωπικό βίωμα στο δημόσιο χώρο μπορεί να μετουσιωθεί, μέσω κειμένου, εικόνας και ήχου, σε συλλογική περφόρμανς. 

To εργαστήριο αποτελεί την εναρκτήρια για φέτος δράση της πολυθεματικής σειράς "Land Rights". H επίσκεψη της ομάδας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Institut Ramon Llul. Εγγραφές εδώ.

Τελευταία αναγγελία του Αλέξανδρου Λαγόπουλου (25/10)

Ο συγγραφέας, ηθοποιός και συνεργάτης του 1927 art space Αλέξανδρος Λαγόπουλος παρουσιάζει σε μορφή αναλογίου το έργο του "Η Τελευταία Αναγγελία" που πρόσφατα διακρίθηκε απο τον οργανισμό Eurodram.

Είσοδος ελεύθερη | Κρατήσεις θέσεων στο 1927bts@gmail.com ή στο 2114140970 

Ιστορία Ερωτα και Ποδοσφαίρου, του Μικέλε Σαντέραμο (5/11)

Το 1927 φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το έργο του διακεκριμένου σύγχρονου Ιταλού συγγραφέα Μικέλε Σαντέραμο σε μετάφραση της Ακτίνας Σταθάκη. Μια ιστορία για ένα αυτοσχέδιο μουντιάλ, έναν παράταιρο έρωτα κι ένα μοιραίο στοίχημα. Το αναλόγιο θα πραγματοποιηθεί παρουσία του συγγγραφέα.

Είσοδος ελεύθερη | Κρατήσεις θέσεων στο 1927bts@gmail.com ή στο 2114140970 

Έκθεση "Land Rights" (11/11)

Η κεντρική δράση της θεματικής Land Rights είναι η ομώνυμη έκθεση που περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και ηχητικές εγκαταστάσεις καλλιτεχνών απο Περού, Μαλάουι, Σερβία, Νότιο Αφρική, Ελλάδα, Καναδά και Τσεχία, και επιχειρεί να φωτίσει το θέμα των δικαιωμάτων της φύσης/στη φύση. Η έκθεση κάνει εγκαίνια την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Captain Daddi, γιατί να κάνεις μια έκθεση για την ανάπαυση ενώ δεν μπορείς να πάρεις ανάσα;

Μπήκαμε στο συναισθηματικό, κουίρ "κουκούλι" της έκθεσης "Radical Rest" στο Okay Initiative Space στην Κυψέλη που γιορτάζει τη λήξη της με προβολές, performance και sleepover!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
11/07/2025

Όλα όσα σε περιμένουν στο Μουσείο Ακρόπολης μέχρι το τέλος του καλοκαιριού

Ξεναγήσεις, δράσεις για όλη την οικογένεια και εορτασμοί για την αυγουστιάτικη πανσέληνο.

"Νέα τοπία, κολυμβητές και κεραμικά" συναντάμε στον Τριαντάρο της Τήνου

Ο εικαστικός Γιώργος Χαδούλης συνεργάζεται με την Γκαλερί Σκουφά.

Τα βιβλία του ΠΣΚ: "Εδώ είναι Βαλκάνια"

Βιβλία από τη... "γειτονιά" μας θα βρείτε στις τρεις προτάσεις μας που θα περιλαμβάνονται εντός και θα κάνουν το ΠΣΚ σου καλύτερο.

Ο φιλέλληνας Robert McCabe φωτογραφίζει την "Ελλάδα μετά τον πόλεμο"

Το αφιέρωμα "Η Ελλάδα μετά τον πόλεμο. Τα χρόνια της ελπίδας" θα βρίσκεται στο μουσείο έως τον Οκτώβριο.

"The End": Ένα νέο graphic novel και έπος επιστημονικής φαντασίας

Το βιβλίο του εικαστικού και DJ Δημήτρη Ρόκου κυκλοφόρησε πρόσφατα και θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο Μπερλίν.