Το Golden Hall απέκτησε μια ολοκαίνουργια είσοδο

Ανακαλύψτε την με αφορμή τα καλοκαιρινά σας ψώνια αλλά και το λαχταριστό Taste Garden.

Το Golden Hall απέκτησε μια ολοκαίνουργια είσοδο

Το δημοφιλές εμπορικό κέντρο της λεωφόρου Κηφισίας μόλις απέκτησε μια νέα είσοδο από την πεζογέφυρα ΟΑΚΑ για άμεση πρόσβαση από το σταθμό Ειρήνη και φυσικά από το Ολυμπιακό Στάδιο!

Με αυτόν τον τρόπο έρχονται ακόμη πιο κοντά μας όχι μόνο τα καταστήματα του Golden Hall αλλά και η πιο funky γευστική εμπειρία του καλοκαιριού που δεν είναι άλλη από τον υπαίθριο κήπου του Taste Garden που ζωντανεύει ξανά, στον προαύλιο χώρο του. Φέτος, το καλοκαιρινό σκηνικό επιστρέφει ανανεωμένο και πολύχρωμο, καθώς οι καντίνες ντύθηκαν με ζωηρά, χαρούμενα χρώματα προκαλώντας μας να δοκιμάσουμε signature πιάτα, αυθεντικές ασιατικές γεύσεις με πλούσιο άρωμα, εναλλακτικές street food επιλογές, λαχταριστές μακαρονάδες, ζουμερά burgers, cocktails και δροσιστικά ροφήματα από τα πιο δημοφιλή cafe και εστιατόρια του Golden Hall: Cultivos Coffee, everest exclusive, Flocafe Espresso Room, TGI FRIDAYS, Wagamama και Τυροκομείο Κωσταρέλου, σε απίστευτα προσιτές τιμές.

Το Golden Hall απέκτησε μια ολοκαίνουργια είσοδο - εικόνα 1

Καθημερινές από τις 5 το απόγευμα και ως τις 10.30 το βράδυ και Σάββατα από τις 4 μ.μ., τα τηγάνια παίρνουν φωτιά και καλλιεργείται ένας πραγματικός κήπος των απολαύσεων που μας ταξιδεύει στις Ηπείρους. Ευκαιρία για γευστικό διάλειμμα λοιπόν αφού προμηθευτούμε τα απαραίτητα για τις διακοπές μας από τα αγαπημένα μας καταστήματα και επισκεφτούμε το νέο και εντυπωσιακό Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας!

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 2106803450

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Μιλώντας για "Αυτόχθονες λογοτεχνίες" με αφορμή ένα... "Παράσιτο"

Tο βιβλιοπωλείο Μπερλίν θα φιλοξενήσει την ενδιαφέρουσα συζήτηση που συνδιοργανώνει το ίδιο, οι εκδόσεις Νήσος και το εξαμηνιαίο περιοδικό λογοτεχνικής μετάφρασης "Το Παράσιτο".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/11/2025

"Γραφές ομιλούσες": Σχέδια και ζωγραφική από τις συλλογές της Πινακοθήκης Βογιατζόγλου

Η έκθεση καλύπτει ένα ευρύ χρονολογικό φάσμα από τα μέσα του 19ου αιώνα μέχρι τις μέρες μας.

Τι σχέση έχει ένα πολύτιμο διαμάντι με το ευτελές πλαστικό;

Μια πολύχρωμη και παιχνιδιάρικη έκθεση έρχεται στο Κολωνάκι.

Τι θα συμβαίνει προσεχώς 'everynight' στους κινηματογράφους της Αθήνας;

Από τις 2 Δεκεμβρίου, καθημερινά για δύο εβδομάδες, ένα διαφορετικό έργο εντάσσεται εμβόλιμα στον προγραμματισμένο κορμό προβολών κάθε αίθουσας, πριν από την κύρια ταινία της βραδιάς.

Η ιστορική Athanasiadou Gallery ανοίγει ξανά στην Αθήνα με νέο όραμα και κάτι από David Bowie

Λίγο πριν η γκαλερί εγκαινιάσει το νέο της χώρο στο Κουκάκι, μιλήσαμε με την ιδρύτριά της για όλα όσα ετοιμάζει για τη φετινή εικαστική σεζόν.

Μια γκαλερί στο κέντρο της Αθήνας μετατρέπεται σε ερημωμένο συνεργείο αυτοκινήτων

Θέματα μνήμης, μεταμόρφωσης και της αθόρυβης ροής του χρόνου διατρέχουν την έκθεση του Νικόλα Βεντουράκη.

"Οι Αόρατοι της Γης": Μπορεί η ζωγραφική να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο;

Η καλλιτέχνιδα Σμαρώ Τζενανίδου παρουσιάζει μία νέα σειρά έργων με θέμα την κλιματική κρίση.