Γιάννης Μπαξεβάνης – Σεφ

Γιάννης Μπαξεβάνης – Σεφ

Ανυπομονώ, όπως όλοι, να αγκαλιάσω τους ανθρώπους που αγαπάω, έτσι απλά, χτυπώντας τους στην πλάτη.

Η ιδέα μου για τη «Χαρουπιά» όπου τυλίγω μέσα σε σουβλακόπιτα χαρουπιού γεύσεις από τα ταξίδια μας θα στηθεί και σαν μαγαζί στο Χαϊδάρι, ενώ σχεδιάζουμε και επέκταση σε άλλες περιοχές. Φέτος το καλοκαίρι ανοίγουμε στην Πάρο το εστιατόριο «Άσπρο» και στο Paros Rocks hotel όπου περιμένουμε τα καλύτερα. Έχουμε ξεκινήσει, επίσης, νέα συνεργασία στο Lindian village στη Λίνδο και στην Ιεράπετρα στο Όστρια hotel. Συνεχίζονται βέβαια και οι παλιές συνεργασίες μου, δείγμα της σταθερότητας και της επιτυχίας της ιδέας μου για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων και μόνο, στα ελληνικά εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, μετά το άνοιγμα. Το σίγουρο είναι ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν βιώσιμη ανάγκη να βγαίνουν από τις οθόνες τους, να αντικρίζουν πραγματικούς φίλους να γλεντούν, να διασκεδάζουν, να γελούν.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ένα επιβλητικό έργο του Κώστα Τσόκλη κοσμεί πλέον το Καπνεργοστάσιο

Ο κορυφαίος εικαστικός παρουσιάζει το νέο του έργο, "Δέος 2025".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/11/2025

Monet, Warhol και άλλοι ιστορικοί καλλιτέχνες σε μια μεγάλη έκθεση στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Τρεις γενιές, μία συλλογή, ένα ταξίδι στην εξέλιξη της μοντέρνας τέχνης.

Προς τα πού πετούν οι γερανοί;

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφόρησαν το βιβλίο της Λίσα Ρίτσεν "Οι γερανοί πετούν νότια", μια συγκινητική ιστορία για έναν ηλικιωμένο που προσπαθεί να διατηρήσει τον έλεγχο της ζωής του.

"Terra Urbana": Ο Τάσσος Τριανταφύλλου έφτιαξε μια έκθεση που μελετά κατάλοιπα του αστικού τοπίου

Ο καλλιτέχνης αποτυπώνει μετατοπίσεις και αλλοιώσεις των δομικών στοιχείων των μεγαλουπόλεων.

Οι αντρικές "Μούσες" του Ντιντιέ Πακινιόν έρχονται στην Αθήνα

Τα έργα του γνωστού Γάλλου ζωγράφου έχουν κάτι από Ελλάδα.

Η νέα έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Μπενάκη δεν χάνεται

Αφιέρωμα για έναν από τους πιο επιδραστικούς φωτογράφους του 21ου αιώνα παρουσιάζει το μουσείο.

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς τίτλοι και συγγραφείς στις ελληνικές βιβλιοθήκες;

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου σύλλεξε τα στοιχεία των δανεισμών και αποκαλύπτει τις αναγνωστικές τάσεις.