Φεβρουάριος στο Netflix: χειμερινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον δεύτερο μήνα του 2023 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται πολλές ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Freeridge (02/02/2023)
Μια παρέα εφήβων προσπαθεί να αντιστρέψει μια κατάρα, όταν ένα παράξενο παλιό κουτί φαίνεται πως φέρνει κακοτυχία (και άλλα) στις ζωές τους.

You: Season 4 Part 1 (09/02/2023)
Στο Λονδίνο, ο Τζο ορκίζεται να θάψει το παρελθόν και να γίνει όσο καλύτερος μπορεί. Όμως, στον δύσβατο δρόμο προς την εξιλέωση, μια νέα εμμονή αρχίζει να κυριαρχεί.

In Love All Over Again (14/02/2023)
Από τότε που γνωρίστηκαν, η Ιρένε και ο Χούλιο διαρκώς ερωτεύονται, χωρίζουν και μετά προσπαθούν ξανά. Θα βρεθεί ποτέ ένα αίσιο τέλος στην ιστορία τους;

#NoFilter (15/02/2023)
Επειδή βαρέθηκε, η Μαρσέλι παρατάει τις σπουδές της για να κυνηγήσει έναν νέο στόχο: να γίνει influencer. Όμως, η ζωή στο διαδίκτυο είναι δυσκολότερη από ό,τι φαίνεται...

The Law According to Lidia Poet (15/02/2023)
Μια γυναίκα που δεν της επιτρέπεται να δικηγορεί δίνει μια μάχη κατά της απόφασης του δικαστηρίου. Από την αληθινή ιστορία της πρώτης Ιταλίδας δικηγόρου, Λίντια Πόετ.

Red Rose (15/02/2023)
Μια ετερόκλητη παρέα εφήβων πρέπει να περάσει ένα τρομακτικό καλοκαίρι όταν τα μέλη της κατεβάζουν μια εφαρμογή με επικίνδυνες απαιτήσεις και θανάσιμες συνέπειες.

The Upshaws: Part 3 (16/02/2023)
Παλεύοντας για την επιτυχία και επιβιώνοντας από κάθε αναποδιά, οι Άπσοου αντιμετωπίζουν εμπόδια που δοκιμάζουν την ανθεκτικότητα και τις σχέσεις τους.

Ganglands: Season 2 (17/02/2023)
Ο Μεντί, η Λιάνα και ο Τόνι διαπιστώνουν ότι τα σχέδιά τους να φύγουν από το Βέλγιο ματαιώνονται από την εμφάνιση ενός νέου εχθρού, ο οποίος τους αναγκάζει να συμμαχήσουν με πρώην αντιπάλους.

A Girl and an Astronaut (17/02/2023)
Η επιστροφή ενός αστροναύτη μετά από 30 χρόνια αναζωπυρώνει έναν χαμένο έρωτα και κινητοποιεί το ενδιαφέρον μιας εταιρείας να μάθει γιατί ο αστροναύτης δεν γέρασε.

Triptych (22/02/2023)
Μια αμείλικτη ντετέκτιβ μαθαίνει ότι έχει άλλα δύο πανομοιότυπα αδέλφια και ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι για να ανακαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν της.

Outer Banks: Season 3 (23/02/2023)
Νέες περιπέτειες οδηγούν τα Ψάρια στην Καραϊβική και όχι μόνο, καθώς οι φίλοι γίνονται στόχος ενός επικίνδυνου αντιπάλου που ψάχνει μια θρυλική χαμένη πόλη.

Who Were We Running From? (24/02/2023)
Κρύβοντας ένα οδυνηρό παρελθόν, μια εξόριστη γυναίκα ζει μες στην ανωνυμία μαζί με την κόρη της, αλλάζοντας διαρκώς ξενοδοχεία και βλέποντας τους πάντες ως απειλή.

ΤΑΙΝΙΕΣ
True Spirit (03/02/2023)
Μια επίμονη Αυστραλή έφηβη κυνηγά τα όνειρά της και αντιμετωπίζει τους φόβους της, θέλοντας να γίνει το νεαρότερο άτομο που θα γυρίσει τον κόσμο με ιστιοφόρο μόνο του.

Stromboli (03/02/2023)
Στοιχειωμένη από τις μνήμες του διαλυμένου της γάμου κι ενός τσακωμού με την κόρη της, μια γυναίκα ξεκινά ένα σκληρό πρόγραμμα αυτοβοήθειας όταν οι διακοπές της ναυαγούν.

Vikingulven (03/02/2023)
Μετά τον αποτροπιαστικό φόνο που βλέπει να συμβαίνει σε ένα πάρτι στη νέα της πόλη, μια έφηβη αρχίζει να έχει περίεργα οράματα και παράξενες επιθυμίες.

Infiesto (03/02/2023)
Αναστατωμένοι από τον κορωνοϊό, δύο ντετέκτιβ κυνηγούν με μανία τους υπεύθυνους μιας απαγωγής που, όπως φαίνεται, είναι μέρος ενός απειλητικού επαναλαμβανόμενου σχεδίου.

10 Days of a Good Man (10/02/2023)
Ένας δικηγόρος που έγινε ιδιωτικός ντετέκτιβ αναλαμβάνει μια υπόθεση εξαφάνισης ατόμου και έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη αναζήτηση που αλλάζει τη ζωή του.

Your Place or Mine (10/02/2023)
Όταν η Ντέμπι κι ο Πίτερ, δύο τελείως διαφορετικοί φίλοι, αλλάζουν σπίτια για μια εβδομάδα, γεύεται ο ένας τη ζωή του άλλου και αυτό ίσως ανοίξει την πόρτα στον έρωτα.

Squared Love All Over Again (13/02/2023)
Η σχέση ενός διάσημου δημοσιογράφου και μιας προσγειωμένης δασκάλας διαταράσσεται, όταν μια δουλειά μπαίνει εμπόδιο στη νέα τους κοινή ζωή.

Re/Member (14/02/2023)
Εγκλωβισμένα σε μια φονική χρονική λούπα, 6 λυκειόπαιδα πρέπει να βρουν τα διάσπαρτα μέλη ενός άγνωστου θύματος για να λύσουν μια κατάρα και να συνεχίσουν τη ζωή τους.

The Strays (22/02/2023)
Η συνετή και προνομιούχα ζωή μιας μιγάδας αρχίζει να καταρρέει όταν δύο ξένοι εμφανίζονται στη γραφική της πόλη των προαστίων.

We Have a Ghost (24/02/2023)
Αφού βρίσκει ένα φάντασμα με το όνομα Έρνεστ να στοιχειώνει το νέο της σπίτι, η οικογένεια του Κέβιν γίνεται μέσα σε μια νύχτα ανάρπαστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Gunther's Millions (01/02/2023)
Ο σκύλος με το καταπίστευμα δεν είναι το πιο αλλόκοτο στοιχείο αυτής της ιστορίας. Ο φροντιστής του Γκάνθερ ζούσε επίσης στην πολυτέλεια και είχε φανατικούς ακόλουθους.

Bill Russell: Legend (08/02/2023)
Ο πολυνίκης πρωταθλητής του NBA και θρύλος των ατομικών δικαιωμάτων Μπιλ Ράσελ χτίζει μια απίθανη κληρονομιά εντός κι εκτός γηπέδων σ' αυτό το βιογραφικό ντοκιμαντέρ.

Full Swing (15/02/2023)
Αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ παρακολουθεί μια ετερόκλητη ομάδα επαγγελματιών γκόλφερ, εντός και εκτός γηπέδου, σε μια σκληρή αγωνιστική σεζόν.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal (22/02/2023)
Σοκαριστικές τραγωδίες συγκλονίζουν μια δεμένη κοινότητα στη Νότια Καρολίνα και φέρνουν στο φως τα φρικιαστικά μυστικά της πιο ισχυρής οικογένειάς της.

Formula 1: Drive to Survive: Season 5 (24/02/2023)
Οδηγοί, μάνατζερ και ιδιοκτήτες ομάδων ζουν τη ζωή στα άκρα, εντός και εκτός πίστας, σε κάθε σκληρή σεζόν αγώνων Φόρμουλα 1.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
My Dad the Bounty Hunter (09/02/2023)
Ένας διαγαλαξιακός κυνηγός εξωγήινων δίνει νέα διάσταση στον πατρικό ρόλο όταν τα δύο του παιδιά τον ακολουθούν κατά τύχη στο διάστημα και καταστρέφουν την αποστολή του.

That Girl Lay Lay: Season 2 (23/02/2023)
Με το μυστικό της να παραμένει επτασφράγιστο, η Λέι Λέι επιστρέφει με την κολλητή της και το παρεάκι αντιμετωπίζει σφάλματα στην εφαρμογή και φάρσες στο γυμνάσιο.

Oddballs: Season 2 (24/02/2023)
Ο Τζέιμς και οι φίλοι του, Μαξ και Έκο, επιστρέφουν για περισσότερες αερολογίες, σαχλές ιδέες και σχολικές πλάκες, φέρνοντας την καταστροφή στο Ντερτ της Αριζόνας.

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Φεβρουάριο ξεχωρίζουν τα Call Me by Your Name, No Strings Attached, Once Upon a Time in Hollywood, Love and other Drugs, Sense and Sensibility, Scent of a Woman, Jurassic Park, Jurassic World και The Lost World: Jurassic Park.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ