Xbox Live: Νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα

Με τα σχετικά... γαλανόλευκα bonus

Η σχετική καθυστέρηση υπήρξε θέμα συζήτησης για χρόνια, όμως το σημαντικό είναι πως από σήμερα, 10 Νοεμβρίου 2010, η υπηρεσία του Xbox Live προσφέρεται στους κατόχους Xbox 360 της χώρας μας και επίσημα από τη Microsoft. Πρόκειται για την κορυφαία - σε επίπεδο αριθμού ενεργών χρηστών, πλούτου περιεχομένου και ωριμότητας γενικότερης - υπηρεσία online gaming στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Και οι κάτοικοι της Ελλάδας, που μέχρι σήμερα έπρεπε να έχουν λογαριασμό σε αυτήν δηλώνοντας κάποια άλλη χώρα για να την χρησιμοποιήσουν, από σήμερα μπορούν στα στοιχεία τους να δηλώνουν τη δική τους, τυγχάνοντας παράλληλα και της νόμιμης τεχνικής υποστήριξης.

Οποιοσδήποτε Έλληνας κάτοχος ενός Xbox 360 που διαθέτει ευρυζωνική σύνδεση μπορεί πλέον να συνδεθεί με την υπηρεσία Xbox Live δωρεάν, να δημιουργήσει εκεί το προσωπικό του προφίλ (που θα "χτίζει" κι εμπλουτίζει με τον καιρό) και να λαμβάνει τα demos από νέα games που διαθέτουν οι εταιρείες για το Xbox 360. Αυτά με την συνδρομή Silver, που δεν κοστίζει τίποτε. Όπως και στο εξωτερικό, με την αναβαθμισμένη συνδρομή Gold προστίθεται το πιθανώς σημαντικότερο, η δυνατότητα δηλαδή συμμετοχής σε online games με άλλους κατόχους Xbox 360 συνεργατικά ή ανταγωνιστικά, καθώς και η δυνατότητα video chat μέσω του περιφερειακού Kinect της αμερικανικής εταιρείας.

Η συνδρομή 12 μηνών για το Xbox Live Gold παραμένει, όπως πάντοτε, στα €60. Για να γιορτάσει η Microsoft Hellas την επίσημη άφιξη της σημαντικής της αυτής υπηρεσίας στην Ελλάδα, δημιούργησε δύο special αντικείμενα για τα Avatar του περιβάλλοντος χειρισμού των Xbox 360, του Dashboard. Πρόκειται για την εθνική μας ενδυμασία, αυτή του τσολιά (!), καθώς και ένα γυναικείο κασκόλ στα χρώματα της γαλανόλευκης, τα οποία προσφέρονται ως δώρο στο ελληνικό κοινό που θα αγοράσει συνδρομή Xbox Live Gold έως τις 11 Ιανουαρίου 2011.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ