Xbox Live: Νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα

Με τα σχετικά... γαλανόλευκα bonus

Το Xbox Live στην Ελλάδα αριθμεί, ωστόσο, ήδη πολλές χιλιάδες χρήστες ασχέτως του αν ήταν επίσημα "εγκεκριμένο" κάτι τέτοιο από τη Microsoft. Κακά τα ψέματα: η μισή ουσία του να έχεις ένα Xbox 360 όλα αυτά τα χρόνια, ήταν η πρόσβαση στο Xbox Live. Τί γίνεται, από δω και πέρα, με όλους αυτούς τους καταναλωτές που "χτίζουν προφίλ" με αμέτρητες ώρες gaming και ενδεχομένως εκατοντάδες ευρώ αγορών από το Xbox Live Marketplace;

Οι επίσημες απαντήσεις έχουν ως εξής. Οι χρήστες που έχουν δημιουργήσει και διατηρούν προφίλ στο Xbox Live μέσω άλλης χώρας έχουν τη δυνατότητα να το "μεταφέρουν" στην τοπική υπηρεσία Xbox Live της Ελλάδας χωρίς απώλειες. Αυτό σημαίνει πως θα διατηρήσουν την προσωπική τους βαθμολογία (Gamerscore), τα επιτεύγματα τους (Achievements), τους πόντους (Microsoft Points Balance) και τον υπόλοιπο προπληρωμένο χρόνο της συνδρομής τους. Θα διατηρήσουν επίσης όποιο περιεχόμενο έχουν αγοράσει και αποθηκεύσει στο σκληρό τους δίσκο, όπως τα διάφορα Avatar, τα games του Xbox Live Arcade κλπ.

Η Microsoft Hellas θεωρεί σημαντικό (και σωστά) να μεταφέρουν όσο το δυνατόν περισσότεροι gamers το προφίλ που είχαν δημιουργήσει με ψευδή στοιχεία, στην τοπική και εγκεκριμένη υπηρεσία του Xbox Live. Δίνει λοιπόν ένα κίνητρο επιπλέον: για περιορισμένο χρονικό διάστημα οι καταναλωτές αυτοί - οι οποίοι έχουν προφίλ δεδηλωμένο σε άλλη χώρα και πλέον στερούνται δικαιώματος τεχνικής υποστήριξης - από σήμερα λαμβάνουν ως δώρο έως και 1600 Microsoft Points για να μεταφέρουν το προφίλ αυτό στο ελληνικό Xbox Live. Περισσότερες πληροφορίες γι' αυτό υπάρχουν διαθέσιμες σε αυτή τη διεύθυνση, την οποία και συνιστούμε να επισκεφθούν όλοι οι Έλληνες κάτοχοι προφίλ Xbox Live. Καλή (νέα) αρχή, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ