Xbox Game Pass: 20 τίτλοι της Bethesda μόνιμα στον κατάλογό του

Και περισσότεροι μελλοντικοί στον ορίζοντα βάσει της μεγάλης εξαγοράς του 2020

Η περισσότερο συζητημένη εξαγορά στην αγορά της οικιακής ψυχαγωγίας πέρυσι - αυτή της Bethesda από την Microsoft - ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες με την νομική έγκριση και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι Αμερικανοί, λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο το... γιορτάζουν, και μαζί τους τα εκατομμύρια των συνδρομητών της υπηρεσίας Xbox Game Pass, καθώς από σήμερα στον κατάλογό της προστίθενται 20 τίτλοι επιπέδου ΑΑΑ δημιουργίας Bethesda. Ήταν και αυτός ένας από τους λόγους της εξαγοράς, φυσικά, καθώς η τελευταία έχει καλλεργήσει μερικές από τις πλέον αγαπημένες σειρές τίτλων στην ιστορία του gaming και θα προσθέσει νέους στο μέλλον.

Οι σειρές αυτές τίτλων περιλαμβάνουν τα Dishonored, Doom, The Elder Scrolls, Fallout και Wolfenstein, σε εκδόσεις για τα Xbox One S/X - συμβατές και με τα Xbox Series S/X - για τα PC καθώς και για συσκευές βασισμένες σε Android μέσα από την υπηρεσία game streaming του xCloud. Δεν θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι τίτλοι σε όλες τις μορφές, παραθέτουμε λοιπόν την σχετική λίστα.

Dishonored Definitive Edition (Xbox, PC, Cloud)
Dishonored 2 (Xbox, PC, Cloud)
DOOM (1993) (Xbox, PC, Cloud)
DOOM II (Xbox, PC, Cloud)
DOOM 3 (Xbox, PC, Cloud)
DOOM 64 (Xbox, PC, Cloud)
DOOM Eternal (Xbox, PC, Cloud)
The Elder Scrolls III: Morrowind (Xbox, PC)
The Elder Scrolls IV: Oblivion (Xbox, PC)
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition (Xbox, PC, Cloud)
The Elder Scrolls Online (Cloud, Console)
The Evil Within (Xbox, PC, Cloud)
Fallout 4 (Xbox, PC, Cloud)
Fallout 76 (Xbox, PC, Cloud)
Fallout: New Vegas (Xbox)
Prey (Xbox, PC, Cloud)
Rage 2 (Xbox, PC, Cloud)
Wolfenstein: The New Order (Xbox, PC, Cloud)
Wolfenstein: The Old Blood (Xbox, PC, Cloud)
Wolfenstein: Youngblood (Xbox, PC, Cloud)

Η προσθήκη των παραπάνω τίτλων στην βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass - πλέον μόνιμα, καθώς κάποιοι από αυτούς κατά διαστήματα είχαν εμφανιστεί εκεί και μετά αφαιρεθεί όπως γίνεται με πολλά games της υπηρεσίας - το ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο ως συνδρομητική πρόταση στα μάτια του κοινού. Η Microsoft έχει άλλωστε ήδη επιβεβαιώσει πως όλοι οι μελλοντικοί τίτλοι της Bethesda θα εμφανίζονται στο Xbox Game Pass την ίδια ημέρα με την εμπορική τους κυκλοφορία, ακριβώς όπως αυτοί που παράγει η ίδια. Ο αμερικανικός κολοσσός, δε, υποσχέθηκε να αποκαλύψει περισσότερα πράγματα για τους μελλοντικούς αυτούς τίτλους της Bethesda αργότερα μέσα στο έτος. Αισθανόμαστε... ήδη έτοιμοι για ένα Wolfenstein III, ομολογούμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ