Uncharted 2: Η κλήρωση

Κερδίστε 5 αντίτυπα του κορυφαίου τίτλου του PS3 για το 2009

To PlayStation3 έχει φέτος να επιδείξει έναν αριθμό από διαφορετικά ποιοτικά video games που κυκλοφορούν με την υπογραφή της Sony, οι οπαδοί όμως της δράσης περιμένουν ανυπόμονα έναν συγκεκριμένο. Αναφερόμαστε φυσικά στο Uncharted 2: Among Thieves, τον διάδοχο ενός από τα καλύτερα action adventures των τελευταίων ετών και έναν από τους επικρατέστερους διεκδικητές για το χαρακτηρισμό του "video game της χρονιάς" για το 2009.

Στο νέο Uncharted πρωταγωνιστεί και πάλι ο γνωστός... τυχοδιώκτης Nathan Drake, το gameplay όμως έχει εμπλουτιστεί με νέα στοιχεία, έχει προστεθεί η δυνατότητα συμμετοχής πολλών παικτών online σε διάφορες παραλλαγές, ενώ τα γραφικά και ο ήχος κινούνται στο υψηλότερο επίπεδο που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα σε σύστημα high definition. Η παραγωγή είναι προσεγμένη σε βαθμό αρκετό για να αποσπάσει τα "5 αστεράκια" του αθηνόραμαdigital.gr (η πλήρης παρουσίαση βρίσκεται εδώ), με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

H Sony Hellas, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του Uncharted 2 στη χώρα μας, προσφέρει σε 5 φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του τίτλου. Το μόνο που έχουν να κάνουν προκειμένου να συμμετάσχουν στις παραπάνω κληρώσεις είναι να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στη σχετική σελίδα (βρίσκεται εδώ) και να επιλέξουν "Αποστολή". Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη, 28/10/2009 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επομένη, 29/10/2009.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ