Tiesto στη θέση του Tiesto!

Ο διάσημος Ολλανδός στο DJ Hero 2

Η Activision είναι μία εταιρεία που έχει κάνει πολλές εμπορικά επιτυχημένες επιλογές όλα αυτά τα χρόνια στην αγορά του gaming, όμως από το DJ Hero ενδεχομένως είχε υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες. Εμείς αληθινά το αγαπήσαμε (δεν αποδίδουμε 5/5 σε πολλά games), έχει σημειώσει συνολικές πωλήσεις μέχρι στιγμής που αγγίζουν τα 1.6 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως (ενώ ξεκίνησε με μόλις 210.000), όμως η Activision στόχευε σε 1.5 εκ. αντίτυπα στο πρώτο τρίμηνο της κυκλοφορίας του, κάτι που δεν συνέβη για διάφορους λόγους. Όμως σωστά - και ευτυχώς - ο αμερικανικός κολοσσός θεωρεί ότι το στυλ παιχνιδιού του DJ Hero έχει νόημα και προοπτική στην αγορά, γι' αυτό και η επιβεβαίωση της κυκλοφορίας του DJ Hero 2 το χειμώνα μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Μετά από την τελευταία ανακοίνωση της Activision, δε, υποψιαζόμαστε όχι μόνο εμάς!

Στη λίστα των χαρακτήρων που οι gamers μπορούν να υποδυθούν ή να ανταγωνιστούν παίζοντας τo DJ Hero 2 προστίθεται και ο πασίγνωστος Tiesto, ο καλλιτέχνης που κράτησε για πολλά χρόνια τον τίτλο του "καλύτερου DJ στον κόσμο". Ο Ολλανδός θα προσφέρει στο νέο DJ Hero όχι μόνο το παρουσιαστικό του και τις χαρακτηριστικές κινήσεις που κάνει στις εμφανίσεις του, αλλά και κάποια από τα διάσημα κομμάτια του, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε remixes από τους παίκτες. Υπενθυμίζουμε ότι ανάμιξη στο DJ Hero 2 ανάλογη του Tiesto θα έχει και ο DJ Qbert, ενώ στην playlist θα συμμετέχουν επίσης καλλιτέχνες όπως οι Chemical Brothers, o David Guetta, η Lady Gaga και ο Eminem.

Πολλοί φίλοι και φίλες της dance μουσικής θα παρατηρήσουν, φυσικά, ότι ο Tiesto και ο καλύτερος DJ στον κόσμο δεν θεωρείται πια, και εμπορικός/μη δημιουργικός σε βαθμό εμφανή έχει καταλήξει να είναι για τα σημερινά δεδομένα. Δεν παύει, ωστόσο, να είναι ένα εξαιρετικά αναγνωρίσιμο όνομα που προσθέτει "ειδικό βάρος" στο DJ Hero 2. Άλλωστε, ποιος ξέρει - χρόνος για να ανακοινώσει η Activision και τη... συνεργασία με τον Armin Van Buuren, υπάρχει αρκετός μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου που αναμένουμε τον τίτλο για PS3, Xbox 360 και Wii. Για να δούμε, για να δούμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ