PSPgo: Κλήρωση της Sony

Επίσκεψη στο ειδικό Web site της, παιχνίδι εκεί, συμμετοχή!

Το καινούργιο, ανασχεδιασμένο PlayStation Portable, που διέθεσε και στην ελληνική αγορά η Sony εδώ και μερικές ημέρες, έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού (και ουκ ολίγες συζητήσεις!) και σημειώνει εμπορική πορεία αξιόλογη. Η Sony Hellas, πάντως, δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς ή τυχερές να αποκτήσουν το PSPgo εντελώς δωρεάν, ως δώρο σ' έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που διεξάγει.

Κάθε φίλος και φίλη που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το νέο PSP δεν έχει παρά να επισκεφθεί το ειδικό, όμορφα σχεδιασμένο mini-site της Sony (www.pspgo.gr) και να συμμετάσχει στο διαγωνισμό αλληλεπιδραστικά, "συνθέτοντας" με τα υλικά που τού/της διατίθενται εκεί (ή τα δικά του/της!) ένα wallpaper. Οι δημιουργίες των επισκεπτών καταχωρούνται και στη συνέχεια βαθμολογούνται από το κοινό. Οι 10 υψηλότερα βραβευμένες θα είναι και αυτές που θα βραβευτούν με ισάριθμα PSPgo.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 9 Νοεμβρίου, οπότε όσο συντομότερα συμμετάσχουν με τις δημιουργίες τους οι επισκέπτες, τόσο περισσότερο καιρό θα είναι online στη διάθεση του κοινού για να ψηφιστούν. Go play!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ