PSPgo και δώρο... 10 games!

Προσφορά της Sony, super καλοκαιρινή

Το γεγονός ότι τα φορητά συστήματα ηλεκτρονικής διασκέδασης, όπως το Sony PSP/PSPgo και τα Nintendo DS/DSi/XL, αξιοποιούνται περισσότερο το καλοκαίρι εκτός σπιτιού απ' ότι το χειμώνα - διακοπές, ταξίδια, Σαββατοκύριακα κλπ. - το έχουμε διαπιστώσει πρακτικά όλοι. Καμία καλύτερη συγκυρία, λοιπόν, για να προωθήσει η Sony το πλέον ανεπτυγμένο της μοντέλο, το PSPgo, με μία προσφορά που θα καλύψει τους gamers για... το καλοκαίρι ολόκληρο (και πιθανώς όχι μόνο!). Από αυτές τις ημέρες, κάθε φίλος και φίλη που θα αγοράσει ένα PSPgo λαμβάνει όχι ένα ή δύο, αλλά δέκα (!) games, εντελώς δωρεάν!

Το σημαντικό στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια εντοπίζεται στο γεγονός ότι αυτά τα 10 games δεν είναι... no-name παραγωγές που συγκεντρώθηκαν απλώς για να συνθέσουν μία προσφορά που μόνο "ακούγεται" εντυπωσιακή: είναι ΑΑΑ τίτλοι, κάποιοι από αυτούς κορυφαίοι στην κατηγορία τους. Έχουμε τo επίκαιρο και πάρα πολύ καλό 2010 FIFA World Cup, το διάσημο Gran Turismo, το εξαιρετικό LittleBigPlanet, το μοναδικό Wipeout Pure και το φυσικά θρυλικό Grand Theft Auto Vice City Stories. Πολύ καλά είναι, άλλωστε, και τα Assassin's Creed Bloodlines, MotorStorm Arctic Edge και Need for Speed Shift, ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν τα Avatar και Pursuit Force Extreme Justice. Πάρα, πάρα πολλές ώρες ποιοτικού gameplay, εντελώς δωρεάν για κάθε νέο κάτοχο PSPgo, που θα μπορεί να μεταφέρει τα περισσότερα από τα παραπάνω games πάντα μαζί του, χάρις στα 16 GB αποθηκευτικού χώρου του μοντέλου αυτού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά της Sony ισχύει όχι μόνο για όσους και όσες θα αποκτήσουν τον επόμενο καιρό το PSPgo, αλλά και οποιονδήποτε το απέκτησε από την 1η Απριλίου και μετά. Πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τον τρόπο με τον οποίο όλοι όσοι δικαιούνται τα 10 δωρεάν games, μπορούν να τα αποκτήσουν μέσω του PlayStation Network, μπορεί να βρει κανείς εδώ. Gran Turismo και FIFA World Cup στην παραλία Δεν έχουμε καμία, μα καμία αντίρρηση!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ