PSPgο: Δώρο Χριστουγέννων x 3

Δωρεάν ΑΑΑ τίτλοι για νέους ή υπάρχοντες κατόχους του νέου PSP

Η εορταστική περίοδος έχει πρακτικά ήδη ξεκινήσει και... ε, θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε σιγά-σιγά τα δώρα - των άλλων και δικά μας, προφανώς! Η Sony, πάντως, έχει ήδη σκεφτεί τί θα δωρίσει στους αγοραστές των Χριστουγέννων που θα αποκτήσουν το ολοκαίνουργιο PSPgo: έναν πρώτης κλάσης, νέο τίτλο γι' αυτό, με επιλογή ανάμεσα σε τρεις διαθέσιμους, εντελώς δωρεάν. Ποιός καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει κανείς τη συλλογή του από games φιλοξενούμενα στη μνήμη των 16 GB του PSPgo;

Πιο συγκεκριμένα: κάθε φίλος και φίλη που θα αποκτήσει το καινούργιο PlayStation Portable έως τις 10 Ιανουαρίου, δικαιούται να λάβει εντελώς δωρεάν είτε το Gran Turismo PSP, είτε το MotorStorm Arctic Edge είτε το Assassin's Creed Bloodlines. Ο τρόπος είναι αυτός που αξιοποίησαν και οι πρώτοι Έλληνες καταναλωτές που απέκτησαν το GT PSP στις αρχές Οκτωβρίου: ο χρήστης συνδέεται στο PlayStation Network με το καινούργιο του PSPgo - αν δεν έχει λογαριασμό εκεί, τον δημιουργεί - μεταβαίνει στο PlayStation Store και "κατεβάζει" ένα ειδικό γι' αυτό το σκοπό theme. Αφού λάβει το απαραίτητο e-mail στη διεύθυνση που έχει δηλώσει, χρησιμοποιεί το σχετικό κωδικό στο PlayStation Store για να "κατεβάσει" από εκεί τον τίτλο της επιλογής του, στην κανονική του εμπορική μορφή, εντελώς δωρεάν.

Δύο στοιχεία που αξίζει να αναφερθούν. Ένα: το Χριστουγεννιάτικο δώρο της Sony ισχύει όχι μόνο για το κοινό που αγοράζει το PSPgo από σήμερα, αλλά και για κάθε ήδη κάτοχο PSPgo (οι τυχεροί του Οκτώβρη μπορούν να αποκτήσουν και δεύτερο τίτλο δωρεάν!). Δεύτερο: οι φίλοι και οι φίλες που ανάμεσα στα 3 games σκοπεύουν να αποκτήσουν το Assassin's Creed Bloodlines, θα πρέπει να έχουν στα υπόψιν ότι τα αντίτυπα του τίτλου της Ubisoft που θα διατεθούν δωρεάν με τον τρόπο που αναφέραμε, είναι μεν ψηφιακά, αλλά όχι... άπειρα. Η γαλλική εταιρεία έχει διαθέσει για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια συγκεκριμένο αριθμό κωδικών, οι οποίοι ενδέχεται να εξαντληθούν πριν από τις 10/1 (σε αντίθεση με τους δύο τίτλους της Sony προφανώς). Όποια επιλογή κι αν κάνουν οι κάτοχοι PSPgo, πάντως, το σίγουρο είναι ότι η ιαπωνική εταιρεία μόλις τούς χάρισε δεκάδες ώρες ψυχαγωγίας χωρίς κανένα κόστος. Και σε όλους μας αρέσουν τέτοια δώρα, Χριστουγεννιάτικα ή όχι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ