PS Move, τα καλύτερα games... γενικώς!

Σε όλη τη χρονιά της παρουσίας του στην αγορά, ποιά έχουν ξεχωρίσει;

Στο χθεσινό μας τμήμα της PlayStation Move Week του Αθηνόραμα Digital επιλέξαμε τους τίτλους εκείνους για το περιφερειακό της Sony, οι οποίοι αξίζουν προσοχής ανάμεσα στις κυκλοφορίες των τελευταίων 60 ημερών. Οι φίλοι κι οι φίλες που θα το αποκτήσουν αυτόν τον καιρό, ωστόσο, εύλογο είναι να μην περιοριστούν σε αυτούς και να θέλουν να έχουν απλώς τους καλύτερους τίτλους για Move, ανεξαρτήτως του πότε κυκλοφόρησαν. Όσοι και όσες το έχουν ήδη, άλλωστε, θα ήθελαν να ξέρουν ποιοί τίτλοι από τους 85 διαθέσιμους για Move δεν μπορούν να λείπουν από τη συλλογή τους. Αυτοί, ακολουθούν!

Sports Champions

Ναι, είναι... σιγουράκι - υπό την έννοια της προφανούς επιλογής - όμως η συλλογή με αθλητικά games της Sony παραμένει ένας από τους καλύτερους τρόπους εξοικείωσης με την "αίσθηση" του PS Move, προσφέροντας παράλληλα άφθονη ψυχαγωγία σε όλους, αρχάριους ή μη. Και τα έξι games είναι μελετημένα έτσι ώστε να δίνουν έμφαση σε διαφορετικές από τις πολλές δυνατότητες του χειριστηρίου, ενθαρρύνουν δε και την ανταγωνιστική συμμετοχή περισσότερων του ενός παικτών. Ε, τί περισσότερο να ζητήσει κανείς από την πλέον προσβάσιμη, άμεσα διασκεδαστική παραγωγή του PS Move;

LittleBigPlanet 2

Ο συγκεκριμένος τίτλος δεν είναι εισαγωγικός όπως το Sports Champions - είναι όμως ο πλέον δημιουργικός! Το αριστούργημα της Media Molecule υποστηρίζει πλήρως το Move όχι μόνο για να παίζει κανείς τις πίστες και να λύνει τους γρίφους τους με το χειριστήριο αναγνώρισης κίνησης, αλλά και για να δημιουργεί τις δικές του με τα ειδικά εργαλεία που προσφέρονται. Αυτά... άλλο να τα χειρίζεσαι με joypad, άλλο με το Move: μετά από τη σχετική εξάσκηση, όχι μόνο οι πρωτάρηδες gamers, αλλά ακόμη και οι μη-gamers θα είναι σε θέση να φτιάχνουν πίστες άξιες για δημοσίευση στο PlayStation Network. Έτσι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ